19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σπουδαία μεταγραφή για Φ.Ο. Βροντάδου (pic)

Τον αρχισκόρερ Στέργιο Μυτιληνού ενέταξε στο δυναμικό του ο Φ.Ο. Βροντάδου και θα τον ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα της Τ.Ε. Χίου.

Ο Ικαριώτης γκαρντ συμφώνησε να φορέσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα του Φιλοπρόοδου Ομίλου Βροντάδου και με δήλωσή του, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, εξήγησε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον γενικό αρχηγό Ι. Μπατή και τον κόουτς Κ. Αμέντα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου με την πρόταση που μου έκαναν και φυσικά ακούγοντας τους στόχους της ομάδας δεν γινόταν να αρνηθώ. Θέλω να υποσχεθώ ότι θα τιμήσω τη φανέλα του ΦΟΒ όπως έχω μάθει να κάνω όλα αυτά τα χρόνια για την ομάδα που αγωνίζομαι, παίζοντας με την ψυχή μου και την αγάπη που έχω για το μπάσκετ. Τέλος, να ευχηθώ να έχουμε υγεία και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Ραντεβού στα χιώτικα παρκέ...».

Η ανακοίνωση: «Το τμήμα Μπάσκετ του ΦΟ.ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ανακοινώνει την μεταγραφή του αθλητή Στεργίου Μυτιληνού από την ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ. Ο Στέργιος ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 11 χρονών στον Ίκαρο Ικαρίας και έχει αγωνιστεί στις ομάδες Ίκαρος Ικαρίας, Νίκη Ρέντη, ΑΕ Ρέντη, Εφηβικό Πανιωνίου, Έσπερος, Αίολος, Ταύρος, ΒΑΟΛ, Α.Ε. Καρλοβάσου. Ο Ικαριώτης παίκτης δεν είναι άγνωστος στο νησί μας, αφού αγωνίστηκε στον παρελθόν για δύο έτη 2012-2014 στην ομάδα του ΒΑΟΛ κερδίζοντας την άνοδο στα μπαράζ για την Γ ’Εθνική, με εξαιρετική παρουσία και τα δυο χρονιά. Στο πλούσιο βιογραφικό του έχει 5 ανόδους με 5 διαφορετικές ομάδες, πάνω από 10 πρωταθλήματα,6 κύπελλα και αμέτρητες πρωτιές πρώτου σκόρερ και θεωρείται όχι άδικα ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ του Αιγαίου και όχι μόνο. Από το 1996 έως το 2005 αγωνίστηκε στα Αθηναϊκά γήπεδα έως και την Β’ Εθνική με πολλές ομαδικές και ατομικές διακρίσεις. Το 2006 παίρνει την απόφαση να επιστρέψει για μόνιμη κατοικία στο νησί του την Ικαρία και αγωνιζόμενος με την φανέλα του Ίκαρου έως και το 2010 πραγματοποιεί εξωπραγματικές εμφανίσεις με αποκορύφωμα τους 75 πόντους αγωνιζόμενος 30 λεπτά στο ματς Ίκαρος-Α.Σ. Ελπίδα την αγωνιστική περίοδο 2008-2009. Αυτή την τετραετία κατέκτησε τα πάντα…. Πρωταθλητής και Κυπελλούχος ΣΑΜΟΥ Μέσος όρος 37,6 πόντοι.

Το 2011 θα τον βρει στην Σάμο αγωνιζόμενο με τα χρώματα του Α.Ο. Πολυκράτη, Πρωταθλητής ΣΑΜΟΥ με ΑΟ Πολυκράτη Σάμου Μέσος όρος 36,2 πόντοι, άνοδος στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ. Το 2012 Συμμετοχή στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ με ΑΟ Πολυκράτη. Μέσος όρος 19,30 πόντοι. Συνέβαλε τα μέγιστα στην σωτήρια του ΑΟ Πολυκράτη και ψηφίστηκε σε επίσημη ψηφοφορία πολυτιμότερος παίκτης. Το 2012-2014 αγωνίστηκε στα μέρη μας για λογαριασμό του ΒΑΟΛ, Πρωταθλητής και Κυπελλούχος, άνοδο στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ. Μέσος όρος στην Γ’ Εθνική 17.5π . Το 2015-2016 μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην μέση επιστρέφει στην Σάμο, αυτή την φορά για την ομάδα της Α.Ε. Καρλοβάσου. Το 2016-2017 επιστρέφει στην ομάδα του νησιού του μετά από αρκετά χρόνια, με σπουδαίες εμφανίσεις οδήγησε τον ΠΑΣ Ίκαρο στο Νταμπλ κατακτώντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Αφήνει τον Ίκαρο με το απόλυτο, 10 τίτλους στις 10 διεκδικήσεις. Από την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας και αναμένεται να βοηθήσει, με την ποιότητα και την εμπειρία που τον διακρίνουν, τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων μας. Η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες του ΦΟΒ καλωσορίζουν τον Στέργιο και του εύχονται υγεία, καθώς ομαδική και προσωπική επιτυχία με την ομάδα μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ