19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Πρώτα το μπάσκετ» και στη Χίο

Τηλεδιάσκεψη με στελέχη της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Χίου, που εκπροσωπούν σωματεία-μέλη του μητρώου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, είχε η ομάδα «Πρώτα το μπάσκετ» του Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος είναι υποψήφιος για τις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, την οποία οργάνωση ο υποψήφιος για το Δ.Σ. της ΕΟΚ και μέλος του «Πρώτα το μπάσκετ» Κώστας Νικάκης, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της ομάδας και ανταλλάχθηκαν απόψεις, σκέψεις και προτάσεις για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ και την επόμενη ημέρα της ΕΟΚ. Το παρών έδωσαν και τα σωματεία Φ.Ο. Βροντάδου (Γιάννης Μπατής), Νηρέας Καρδαμύλων (Αναστάσιος Ποδιάς και Ιωάννης Μυωφάς), Ν.Ο. Θυμιανών (Γιώργος Νομικός), ΒΑΟΛ Χίου (Γιώργος Πατεράκης), Α.Σ. Λιθίου (Γιάννης Πικούνης), Αιγέας Χίου (Λευτέρης Μπλάτζιος) και Ολυμπιάδα Χίου (Χρήστος Καραχάλιος).

«Συνεχίζουμε δυναμικά την "ψηφιακή" μας περιήγηση και τις τηλεδιασκέψεις σε όλη την Ελλάδα με στόχο το μπάσκετ να ξαναπάρει τη θέση που του αξίζει!», σχολίασε σχετικά ο επικεφαλής της ομάδας «Πρώτα το μπάσκετ» για τις αρχαιρεσίες της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ