17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σερί για Σίξερς και Τζαζ (vids)

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς επιβλήθηκαν και των Ντιτρόιτ Πίστονς με 118-104 στο «Wells Fargo Center» κι έφθασαν τις οκτώ διαδοχικές νίκες στο ΝΒΑ.

Με 29π. και έξι ριμπάουντ τελείωσε ο Τζόελ Εμπίντ, άλλους 22π. με πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ είχε ο Ταϊρίς Μάξεϊ, 19π. με δεκατέσσερα ριμπάουντ ο Ντουάιτ Χάουαρντ και 18π. με έξι ριμπάουντ ο Τομπάιας Χάρις. Ο Μπεν Σίμονς και ο Σεθ Κάρι δεν αγωνίστηκαν για τους γηπεδούχους.

https://www.youtube.com/watch?v=6uFuIaR3RfU

https://www.youtube.com/watch?v=Qd5u5aGFEoo

Από 14π. σκόραραν οι Σαντίκ Μπέι και Τζερράμι Γκραντ, με τον πρώτο να έχει και εφτά ριμπάουντ, από πλευράς «πιστονιών». Από 12π. έβαλαν οι Μέισον Πλάμλι και Σεκού Ντουμπουγιά και 11π. ο Φρανκ Τζάκσον.

https://www.youtube.com/watch?v=CNbhBpkShvY

Το σερί τους στις πέντε νίκες αύξησαν οι Γιούτα Τζαζ, 124-116 τους Χιούστον Ρόκετς στη «Vivint Arena», χάρη στους 24π. του Τζορτζ Νιανγκ, τους 21π. του Τζόρνταν Κλάρκσον και τους 20π. του Μπόγιαν Μπογκντάνονιτς. «Διπλός» με 13π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ ήταν ο Ρούντι Γκομπέρ και με 14π. μαζί με έξι ριμπάουντ και εφτά ασίστ τελείωσε ο Τζο Ίνγκλις.

Οι Κένιον Μάρτιν και Κίρι Τόμας με 27π. έκαστος και ο «διπλός» Τζασόν Τέιτ με 13π. και δέκα ριμπάουντ ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι «ρουκέτες», που δεν είχαν και πάλι στη διάθεσή τους τον Τζον Ουόλ, τον Κρίστιαν Γουντ, τον Κέλι Όλινικ και τον Κέβιν Πόρτερ Τζ.

https://www.youtube.com/watch?v=-B_JVoSdhr4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ