22.4 C
Athens
Δευτέρα, 27 Απριλίου, 2026

Σπερς: Επιστροφή Ουεμπανιάμα και ανατροπή από το -19 (vids)

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς βρίσκονται μία νίκη μακριά από την πρόκρισή του στο δεύτερο γύρο των φετινών playoffs του ΝΒΑ μετά την επικράτησή τους μες στο «Moda Center», με 114-93, απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Τα «σπιρούνια» είχαν βρεθεί να χάνουν ακόμα και με διαφορά 19π., αλλά έκαναν την ανατροπή για το 3-1, με το Βίκτορ Ουεμπανιάμα να επιστρέφει στη δράση, μετά τη διάσειση που υπέστη, και να «σταματάει» στους 27π., τα δώδεκα ριμπάουντ, τις τρεις ασίστ, τα τέσσερα κλεψίματα και τα εφτά κοψίματα. Άλλους 28π., έξι ριμπάουντ και εφτά ασίστ είχε ο Ντι Άαρον Φοξ και 16π., οκτώ ασίστ ο Στεφόν Κασλ.

Ο Ντένι Αβντίγια με 26π. και εφτά ριμπάουντ, ο Τζρου Χόλιντεϊ με 20π., έξι ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ και ο Τζεράμι Γκραντ με 17π. και πέντε ριμπάουντ ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι γηπεδούχοι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ