22.4 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σερέλης: “Βλέπαμε την Ουνικάχα στην… τηλεόραση μέχρι σήμερα” (vid)

Ο Χρήστος Σερέλης ήταν ειλικρινής και έκλεψε τις εντυπώσεις στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα του Λαυρίου στην Ουνικάχα Μάλαγα. Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας δεν προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, μίλησε για τις αιτίες της ήττας, τόνισε πως μέχρι χθες οι παίκτες του έβλεπαν την Ουνικάχα μόνο από την ... τηλεόραση και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον συμπατριώτη του Φώτη Κατσικάρη.

"Ξέραμε πως έπρεπε να παίξουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, ίσως την καλύτερη της διοργάνωσης, με μεγάλη εμπειρία ακόμη και από την Ευρωλίγκα. Θέλαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι από την άμυνά μας πρώτα. Δεν αρχίσαμε καλά, δεν παίξαμε σκληρά, δεν χρησμοποιήσαμε τα φάουλ και τους επιτρέψαμε εύκολους πόντους. Στη διάρκεια του αγώνα προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο έξυπνα και είχαμε κάποες πολύ καλές στιγμές αμυντικά και επιθετικά. Είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις εδώ αν δεν μπορείς να ελέγξεις περισσότερο από τριάντα λεπτά το παιχνίδι. Η διαφορά είναι δίκαιη, αλλά δείξαμε στη διάρκεια του αγώνα πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε ομάδες όπως η Μάλαγα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Κατσικάρη που είμαστε και συμπατριώτες!"

Σε ερώτηση για το πως ένιωσε παίζοντας στο Μαρτίν Καρπένα και απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα απάντησε: "Είναι ένα κατόρθωμα για εμάς. Είμαστε μια μικρή ομάδα, στην πρώτη μας χρονιά στην Ευρώπη. Μόνο από την τηλεόραση βλέπαμε την Μάλαγα και κάποιους από τους παίκτες της. Οι παίκτες μου προσπάθησαν όχι μόνο απόψε, αλλά και απέναντι στην Ντιζόν στην πρεμιέρα, χωρίς να φοβηθούν το ποιον έχουν απέναντί τους. Το πιο σημαντικό είναι να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για να φτάσουμε στον επόμενο γύρο".

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει πως η ομάδα του είναι φαβορί στον όμιλο, ήταν ξεκάθαρος: "Δεν το πιστεύω, όχι. Ξέρουμε πως θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι. Και σήμερα παλέψαμε, αλλά κάναμε λάθη, περισσότερο γιατί δεν έχουμε την εμπειρία να παίξουμε ένα παιχνίδι όπως το σημερινό. Τα επόμενα παιχνίδια για εμάς θα είναι πολύ σημαντικά. Παίζουμε με τη Νίζνι, πρώτα εντός και μετά εκτός. Το παιχνίδι εντός είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ελπίζουμε ότι η Μάλαγα θα νικήσει όλα τα παιχνίδια και θα έχουμε κάποιες πιθανότητες στο τέλος, στον τελευταίο αγώνα", κατέληξε χαμογελώντας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ