18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πώς να χάσει ο Οίαξ Ναυπλίου (pics)

Ο Οίαξ Ναυπλίου πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί της Ένωσης Ιλίου, στο κατάμεστο κλειστό του Ναυπλίου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Παύλου Νώντα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, φθάνοντας τα πέντε ροζ φύλλα φέτος, με τους παίκτες να παίρνουν δύναμη και από τον κόσμο που τους στήριξε μαζικά. «Με κατάμεστο το Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου και με τέτοια υποστήριξη από τους φιλάθλους μας, η ομάδα μας δεν χάνει. Οι παίκτες μας ήταν συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην πολύ καλή ομάδα της Ένωσης Ιλίου», έγραψαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους κι έδωσαν στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από το γεμάτο κλειστό…

Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τη διοίκηση του Οίακα Ναυπλίου για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στον σύλλογο μας, στη μεταξύ μας αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε στον αγώνα του δεύτερου γύρου στο Ίλιον. Επίσης, νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε το διαιτητικό δίδυμο των κυρίων Νότη Καρακάση και Μιχάλη Μαντήλα για την άψογη διαιτησία τους στην αναμέτρηση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ