21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Προσφυγή ο Καββαδάς!

Οι οικονομικές εκκρεμότητες στον Άρη παραμένουν και αρχίζουν πλέον να εξελίσσονται σε θηλιά γύρω από το λαιμό της ΚΑΕ, διότι πλέον οι παίκτες, έχοντας χάσει την υπομονή τους, αρχίζουν να προσφεύγουν στα αρμόδια δικαστήρια για να διασφαλίσουν τα χρήματά τους.

Τελευταίος χρονικά που έκανε κάτι τέτοιο είναι ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, προσέφυγε στη FIBA ζητώντας τα δεδουλευμένα του. Το ίδιο έκαναν πριν από αυτόν και οι Βίκτορ Σανικίτζε και Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς. Ο λόγος που επέλεξαν να προσφύγουν απ' ευθείας στο αρμόδιο όργανο της παγκόσμιας ομοσπονδίας (κάτι που έχουν δικαίωμα να κάνουν βάσει τους συμβολαίου τους) είναι το ότι ο Γιάνκοβιτς πρόλαβε να ζητήσει την κατάπτωση της εγγυητικής επιταγής της ΚΑΕ, επομένως δεν υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα σε αυτήν για να ικανοποιηθούν οι υπόλοιποι.

Η διαφορά του Καββαδά σε σχέση με τους υπόλοιπους είναι ότι αυτός έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν με τον Άρη. Επιλέγοντας όμως το δρόμο της δικαστικής προσφυγής για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του, ουσιαστικά θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας, παρόλο που ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει δηλώσει δημοσίως ότι θα τον ήθελε στην ομάδα του χρόνου.

Από εκεί και πέρα οι προσφυγές στη FIBA είναι πολύ επικίνδυνες για τον Άρη, διότι σε περίπτωση που δικαιωθούν οι παίκτες, ζητήσουν την εκτέλεση των αποφάσεων και η ΚΑΕ δεν ανταποκριθεί, τότε θα επιβληθεί απαγόρευση διεθνών μεταγραφών. Κι ο Άρης δεν θα μπορεί να πάρει παίκτες από το εξωτερικό...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ