21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Προσδοκά πολλαπλά οφέλη ο Ορφέας Ν. Σκοπού (pics)

Θέτοντας μακροπρόθεσμους στόχους για την προσπάθεια που ξεκινάει, από φέτος, ξεκίνησε την προετοιμασία του για την καινούρια χρονιά ο Ορφέας Νέου Σκοπού.

Οι Σερραίοι συγκεντρώθηκαν στο κλειστό της πόλης, στο κοινό κάλεσμα για όλες τις ομάδες τους, με το παρών να δίνουν ο προπονητής των Ανδρών και Παίδων Κωνσταντίνος Σίσκος, ο τεχνικός του Παιδικού Κώστας Πεχλιβάνης, καθώς και ο επικεφαλής όλων των τμημάτων και υπεύθυνος ακαδημιών Γιώργος Καράγκουτης, οι οποίοι ζήτησαν από τους παίκτες συνέπεια και σοβαρότητα.

Η ανακοίνωση: «Ξεκίνησε η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων (παιδικό, εφηβικό, ανδρικό) του Ορφέα. Με πολύ χαμηλό μ.ό. ηλικίας, προώθηση των παιδιών της ακαδημίας και με τον κόουτς Σίσκο να ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία αυτή, η διοίκηση του Ορφέα αφού ευχήθηκε υγεία σε όλους, ζήτησε υπομονή και εξέφρασε τη σιγουριά ότι μακροπρόθεσμα τα οφέλη αυτής της προσπάθειας θα είναι πολλαπλά. Με τη σειρά τους τόσο ο κ. Πεχλιβάνης όσο και ο κ. Σίσκος ζήτησαν συνέπεια και σοβαρότητα από όλους».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ