20.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Επανέρχεται στη δράση για χάρη του Πανσερραϊκού ο Πεχλιβάνης (pics + vid)

Μετά τους Ίκαρους Σερρών και τον Ορφέα Νέου Σκοπού, ο εξαιρετικός σκόρερ, Κώστας Πεχλιβάνης, ήρθε η ώρα να φορέσει και την φανέλα του Πανσερραϊκού, και αν τον βοηθήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ο 39χρονος «μπόμπερ», ο οποίος σε μία προπόνηση του Ορφέα έβαλε 35(!) συνεχόμενα τρίποντα, με τον προπονητή του Φώτη Κοκολιό να είναι στην κάμερα και να καταγράφει το ρεκόρ, ανακοινώθηκε από την ομάδα των Σερρών, συνεχίζοντας να «βομβαρδίζει» τα αντίπαλα καλάθια.

Ο Πεχλιβάνης επανέρχεται στη δράση, έχοντας αποσυρθεί από αυτή στις 14/5/2017, και μετά το νικηφόρο αγώνα του Ορφέα με τη Νεάπολη. Ωστόσο, για χάρη του Πανσερραϊκού αποφάσισε να επανέρθει στην ενεργό δράση, φτάνοντας πλέον στα 15 χρόνια στα σερραϊκά παρκέ, έχοντας ξεκινήσει το 2003 από τους Ίκαρους και δέκα χρόνια μετά (2013), μετακομίζοντας στον Ορφέα. Με τους Ίκαρους αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Αναλυτικά :

Ποια μεταγραφή «βόμβα»;...Ήρθε ο ίδιος...ο «βομβιστής»

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι με μεγάλη τιμή και χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Σερραίο Καλαθοσφαιριστή Κώστα Πεχλιβάνη (1.90, shooting guard).

Ένας από τους μεγαλύτερους σουτέρ που ανέδειξε στην ιστορία του το Σερραϊκό Μπάσκετ, θα φορέσει φέτος τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος ενισχύοντας με την προσωπικότητα, το ταλέντο, την εμπειρία και τη δεινότητα του στο σκοράρισμα την προσπάθεια των «κόκκινων» για επιστροφή στις Εθνικές Κατηγορίες.

Οι Σερραίοι φίλαθλοι έδειξαν ήδη τον ιδιαίτερο ενθουσιασμό τους για την επιστροφή του «Πέχλι» στα παρκέ, αφού το promo-video της μεταγραφής του ξεπέρασε τις 2800 (!) προβολές στο τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.

Καλωσόρισες Κώστα στη μεγάλη «οικογένεια» του Πανσερραϊκού. Σου ευχόμαστε υγεία και να απολαύσεις το φετινό «ταξίδι» μαζί με την ομάδα και τους φιλάθλους μας.  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ