21.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Προς συμφωνία με τους υποψήφιους επενδυτές στον Πανιώνιο!

Πολύ πιο σοβαρό απ' όσο το θεώρησαν αρχικά οι περισσότεροι, ίσως επηρεασμένοι από το άδοξο φινάλε της πρώτη υπόθεσης υποψήφιων αγοραστών του Πανιώνιου που έληξε άδοξα, αποδεικνύεται το νέο ενδιαφέρον που αποκάλυψε το basketa.gr προχθές Παρασκευή. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, σήμερα το μεσημέρι εκπρόσωπος της ομάδας των ανθρώπων που ενδιαφέρεται να πάρει στα χέρια της την ΚΑΕ είχε συνάντηση με την πλευρά Αλευρογιάννη και συμφωνήθηκαν τόσα πολλά πράγματα, ώστε να καθιστούν πιθανότατη την τελική συμφωνία! 

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες διαρρέουν, αφού εξ αρχής οι υποψήφιοι επενδυτές έχουν απαιτήσει μυστικότητα και σκοπεύουν μόνο σε οριστική συμφωνία να... εμφανιστούν δημόσια, να παρουσιαστούν και να αναλύσουν το πλάνο τους, ουσιαστικά καμία συμφωνία της διοίκησης Αλευρογιάννη δεν ισχύει και όλα θα στηθούν από την αρχή. Δεν έχει διευκρινιστεί αν αυτό αφορά μόνο στους παίκτες, δεδομένο γι' αυτούς ή, και στον Θανάση Σκουρτόπουλο αν και λογικά ο προπονητής θα κληθεί σε περίπτωση τελική συμφωνία για συνομιλίες.

Οι διοικητικοί αντίθετα, αναμένεται να μείνουν στις θέσεις του, κυρίως ο Χρήστος Χριστοδούλου, ενώ στόχος των διαδόχων Αλευρογιάννη είναι στη νέα διοίκηση που θα σχηματίσουν, αν τελικά υπάρξει η συμφωνία, είναι να βάλουν και 2-3 παλαίμαχους του Πανιώνιου, με καλό όνομα στον κόσμο της ομάδας, για ευνόητους λόγους.

Για τους ίδιους ευνόητους λόγους, επικοινωνίας και να πείσουν για τις προθέσεις τους, υπάρχει και στόχευση μιας ηχηρής μεταγραφής που θα προκαλέσει αίσθηση. Τέτοια εποχή εύλογα αναρωτιέται κάποιος πού να βρεθεί τέτοιος παίκτης, αλλά από την πλευρά τους λένε ότι ήδη έχουν εντοπιστεί δύο στόχοι και έστω τον έναν αν πείσουν, θα γίνει... ντόρος.

Οι οριστικές εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση, θετικές ή, αρνητικές αναμένονται το αργότερο μέχρι την Τρίτη. Οσοι έχουν πάντως κάποιον δίαυλο επικοινωνίας, σήμερα εμφανίζονται πολύ αισιόδοξοι για αίσιο τέλος και άμεση μεταβίβαση της ΚΑΕ στα χέρια της ομάδας επιχειρηματιών. Κοντός ψαλμός, για τον κόσμο του Πανιώνιου που ζει για δεύτερη χρονιά τέτοια εποχή την δική του μεγάλη αγωνία...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ