23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Προπόνηση… με Ντιρκ και Λούκα για Κρίσταπς (vids)

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις δεν έχασε χρόνο και βρίσκεται ήδη στο Ντάλας, κάνοντας προπόνηση με τους Ντιρκ Νοβίτσκι και Λούκα Ντόντσιτς, σε μια πρώτη τους γνωριμία.

Οι Ντάλας Μάβερικς πήραν μια μεγάλη απόφαση, από τη στιγμή που οι Νιου Γιορκ Νικς δήλωσαν διατεθειμένοι να συζητήσουν την ανταλλαγή του Κρίσταπς Πορζίνγκις. Δίνοντας τους Ντένις Σμιθ, ΝτιΆντρε Τζόρνταν και Ουέσλι Μάθιους, έφεραν στις τάξεις τους τον Λέτονο «αστέρα», προκειμένου να δημιουργήσουν ένα σπουδαίο δίδυμο με τον ίδιο και τον Λούκα Ντόντσιτς, βάζοντας το σύλλογο σε μια νέα, γεμάτη όνειρα, εποχή.

Ο Πορζίνγκις μοιάζει να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για αυτό το πρότζεκτ και βρίσκεται ήδη στο Τέξας, ώστε να ενσωματωθεί στον νέο του σύλλογο. Σήμερα (4/2), μάλιστα, πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση, έτοιμος να προχωρήσει σε αυτό το σπουδαίο εγχείρημα με το «παιδί-θαύμα» από τη Σλοβενία και να πάρει τη... σκυτάλη στους ψηλούς από την «παλιά φρουρά», που εκπροσωπεί ο σπουδαίος Ντιρκ Νοβίτσκι. Ο «Μονόκερος», θα έλεγε στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του πως «έχουμε εξαιρετική σχέση με τον Λούκα και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μαζί του».

Μαζί του, βέβαια, βρίσκονται οι Τιμ Χάρνταγουεϊ, Κόρτνεϊ Λι και Τρέι Μπερκ. Έτοιμοι να συνθέσουν ένα αξιόπιστο σύνολο, γύρω από τους ηγέτες της νέας ομάδας τους, με τον Ρικ Καρλάιλ να έχει μπόλικη δουλειά μπροστά του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ