23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γίνονται… Λουμπλιάνα Μάβερικς για λίγο

Οι Ντάλας Μάβερικς δεν περίμεναν να δουν τα όσα κάνει ο Λούκα Ντόντσιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες για να καταλάβουν τι έχουν στα χέρια τους. Του έχουν δώσει το ελεύθερο ουσιαστικά από την πρώτη μέρα που πάτησε παρκέ. Και τώρα είναι έτοιμοι να του δώσουν το max συμβόλαιο, "μετακομίζοντας" το στρατηγείο της ομάδας για λίγες μέρες στη Λουμπλιάνα για χάρη του.
Ο Μαρκ Κιούμπαν, ιδιοκτήτης των Μάβερικς, ο ειδικός σύμβουλος, θρύλος της ομάδας και ένας άνθρωπος τον οποίο θαυμάζει ιδιαίτερα ο Ντόντσιτς, ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ο αντιπρόεδρος Μάικλ Φίνλεϊ και ο GM, Νικ Χάρισον, όπως και ο νέος προπονητής, Τζέισον Κιντ, θα βρίσκονται όλοι στη Σλοβενία με το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων. Στόχος τους; Να υπογραφεί το νέο max συμβόλαιο από τον Ντόντσιτς, το οποίο θα του αποφέρει 200 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Σλοβένος γκαρντ έχει συμβόλαιο το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και θα του αποφέρει 10.1 εκατομμύρια δολάρια για το τελευταίο αυτό έτος του. Το νέο συμβόλαιο, αν ο Ντόντσιτς βάλει την υπογραφή του, θα έχει ισχύ από τη σεζόν 2022-23 και μετά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ