23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μαριάνοβιτς: Ανανέωσε με τους Μάβερικς (vids)

Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και Ντάλας Μάβερικς θα συνεχίζουν μαζί ! Όπως έγραψαν και στο tweet ανακοίνωσης της είδησης οι Μάβερικς "οι τρεις λέξεις που περιμένατε να ακούστε: Bobi is back!".

Θα είναι η τρίτη του χρονιά στο Ντάλας. Στη σειρά με τους Κλίπερς που πήγε στους επτά αγώνες βρήκε θέση βασικού στον πέμπτο αγώνα και συνέχισε έτσι ως και τον έβδομο. Στα play offs είχε μέσο όρο 11.8 πόντους, 8 ριμπάουντ και 1 ασίστ παίζοντας 20.8 ανά αγώνα. Το πρώτο double double της καριέρας του σε αγώνα play off ήρθε στο έβδομο παιχνίδι όπου είχε 14 πόντους και 10 ριμπάουντ σε 31'.

Ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες παγκοσμίως θα παραμείνει σε μια ομάδα που δείχνει να περνά καλά και θα συνεχίσει να κάνει τον Λούκα Ντόντσιτς να χαμογελά, χωρίς να τον αφήνει σε ησυχία.

Oι Μάβερικς εξετάζουν και την περίπτωση του Λάουρι Μαρκάνεν , ο οποίος θέλει να φύγει από τους Σικάγο Μπουλς. Οι δύο ομάδες εξετάζουν πιθανότητες και πιθανά ανταλλάγματα. Μπορούν να δώσουν (και) παίκτες στους "ταύρους", αλλά δεν μπορούν να δώσουν πάνω από 11 εκατομμύρια το χρόνο στον παίκτη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Αυτή τη στιγμή ο Φινλανδός έχει μια προσφορά 9 εκατομμορίων από το Σικάγο.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ