22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προμηθέας: Εκλεισε Ρέι, κρατάει Τζεράι Γκραντ, αποφασίζει για Ελληνες (vids)

Ο Προμηθέας έκανε την αρχή των κινήσεών του για την ερχόμενη σεζόν με την απόκτηση του Αμπντούλ Γκάντι αλλά όπως φαίνεται έχει έτοιμο... καταιγισμό κινήσεων, αρχίζοντας να υλοποιεί έναν σχεδιασμό που είχε κάνει το αμέσως προηγούμενο διάστημα ο Λουίς Κασιμίρο σε συνεργασία με τους διοικούντες.

Ο Κέντρικ Ρέι θα γίνει τελικά παίκτης του Προμηθέα, έστω και με καθυστέρηση μηνών και... σεζόν. Ο αμερικανός γκαρντ είχε κλείσει λίγο πριν το Πάσχα για την τελική ευθεία της περασμένης σεζόν, όμως η μετάθεση όλου του προγράμματος στην Τουρκία δεν του επέτρεψε να φύγει από την ομάδα του και έτσι η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε. Πλέον, ο πρώην παίκτης και της ΑΕΚ είναι ελεύθερος, τα έχει βρει σε όλα με τους Πατρινούς και απομένει μόνο η ανακοίνωση της συμφωνίας.

Μία ακόμα κίνηση στο ταμπλό των ξένων παικτών θα είναι η ανανέωση της συνεργασία με τον Τζεράι Γκραντ. Μπορεί ο Τζέριαν να αναχώρησε και να είναι ήδη παίκτης του Μιλάνου και να ετοιμάζεται για την Ευρωλίγκα, όμως, ο αδελφός του θα... ριζώσει στην Πάτρα. Ο Προμηθέας τον θέλει, ο ίδιος είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τις συνθήκες στην ομάδα και παρότι είναι πολύφερνος στο μεταγραφικό παζάρι, όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στην Πάτρα.

Από 'κει και πέρα, οι Πατρινοί θα κάνουν δεδομένα και μία μεταγραφή Ελληνα φόργουορντ, μεταξύ του Λεωνίδα Κασελάκη και του Λίνου Χρυσικόπουλου. Αμφότεροι είναι γνώστες του ενδιαφέροντος, ο Κασελάκης έχει την... προϋπηρεσία και πολλές συμπάθειες στην ομάδα, αλλά έχει και το δέλεαρ του Παναθηναϊκού, συνολικά πάντως υπάρχει μια διαπραγμάτευση και με τους δύο και αναμένεται σύντομα ένας εξ αυτών να αποτελέσει μέλος της ομάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ