14.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έκλεισε Ρέι ο Προμηθέας (vids+pics)

Σε έναν παλιό γνώριμο κατέληξε ο Μάκης Γιατράς για να ενισχύσει τον Προμηθέα Πατρών, τώρα που η αγωνιστική περίοδος μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή της.

Στο μικροσκόπιο των Αχαιών μπήκε ο Κέντρικ Ρέι, ο οποίος έπαιξε πέρυσι στην Basket League με τη φανέλα της ΑΕΚ, έχοντας κατά μέσο όρο 9,7π., 1,9 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ σε 16.7’, σε δεκαέξι παιχνίδια εντός συνόρων. Στο Basketball Champions League είχε, σε δεκατρείς αναμετρήσεις, 9,5π., 1,5 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ σε 19.3’.

Η περίπτωση του Τζέιλεν Άνταμς δεν προχώρησε, παρότι είχαν πέσει οι υπογραφές στο συμβόλαιο, κι έτσι ο Προμηθέας Πατρών έριξε το βλέμμα του στον 27χρονο γκαρντ, με τον οποίο μάλιστα κατάφερε να έρθει και σε συμφωνία. Ο Αμερικανός θα ενισχύσει, έτσι, την ομάδα στη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος.

https://www.youtube.com/watch?v=TyyCGwR7dY8

Ο Κέντρικ Ρέι έχει αγωνιστεί, στο παρελθόν, και στην Τσεχία με τη Νίμπουρκ, το Ισραήλ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Γαλλία με τη Λε Μαν, ενώ τη φετινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε τη σεζόν στην τουρκική Πετκίμ Σπορ, έχοντας κατά μέσο όρο στο εθνικό πρωτάθλημα 15,2π., 2,4 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ σε 29.8’, αγωνιζόμενος σε 25 ματς.

https://www.youtube.com/watch?v=Z95ud44hRNc

https://www.youtube.com/watch?v=gWAGHJ6CXCU

Με τους «κιτρινόμαυρους» ο Κέντρικ Ρέι αναδείχθηκε πέρυσι και Κυπελλούχος Ελλάδας, με τον ίδιο να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ του τελικού με 16π., κόντρα στο αχαϊκό συγκρότημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ