22.4 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο Αμπντούλ Γκάντι στον Προμηθέα! (vid)

Σε έναν αρκετά πρόσφατο γνώριμο του ελληνικού μπάσκετ, αποφάσισε να εμπιστευτεί ο Λουίς Κασιμίρο τα... κλειδιά της οργάνωσης του παιχνιδιού του Προμηθέα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Αμπντούλ Γκάντι επιστρέφει στην Ελλάδα, για να στεριώσει αυτή τη φορά αφού πέρυσι η εμπειρία του είχε άδοξο τέλος.

Ο 29χρονος αμερικανός πλέι μέικερ ήταν η βασική επιλογή του Περιστερίου στην εκκίνηση της περασμένης σεζόν και από νωρίς άρχισε να δικαιώνει τις προσδοκίες. Στην αλλαγή προπονητή και την έλευση του Αργύρη Πεδουλάκη άρχισε από αυτόν η ριζική αλλαγή του ρόστερ που εν τέλει οδήγησε το Περιστέρι σε απογοητευτική σεζόν και εσπευσμένη νέα αλλαγή προπονητή προς το τέλος.

Ο Γκάντι πρόλαβε να παίξει μόλις σε πέντε ματς πρωταθλήματος, όπου είχε κατά μέσο όρο 4 ασίστ και σχεδόν 8 πόντους πριν βρει την επόμενη επαγγελματική του στέγη στο Ισραήλ και τη Μπνέι Ερτζλίγια. Στο BCL πρόλαβε να παίξει μόλις σε δύο ματς, έχοντας εκεί τον εντυπωσιακό μέσο όρο των 6,5 ασίστ!

Για την ιστορία, τη φυγή του Γκάντι ακολούθησε και η οικειοθελής αποχώρηση του Στίβεν Γκρέι, ο οποίος επιδίωξε να πάει στην ίδια ομάδα αν και τελικά κατέληξε αλλού, λέγοντας ότι ταιριάζει πολύ το παιχνίδι τους και μαζί του μπορούσε να προσφέρει τα μέγιστα. 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ