18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πρέπει να… πετάξει 44 εκατομμύρια για να πάει Μαϊάμι ο Πολ!

Ο Κρις Πολ και οι Θάντερ ψάχνουν τρόπο να... ξεφορτωθούν ο ένας τον άλλο και αυτή τη στιγμή λύση δε βρίσκεται, με τους Χιτ να ελπίζουν στην απόκτησή του.

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έπρεπε, μάλλον, να το σκεφτούν λίγο καλύτερα πριν αποδεχθούν την πρόταση των Χιούστον Ρόκετς για την ανταλλαγή, που τους έφερε τον Κρις Πολ κι έστειλε στο Τέξας τον Ράσελ Ουέστμπρουκ. Κι αυτό, γιατί στην κατάσταση αναδόμησης, όπου βρίσκονται, δεν ήθελαν ένα βετεράνο σούπερ σταρ με «βαρύ» συμβόλαιο, όπως ο «CP3», που αυτή τη στιγμή έχει 3 χρόνια συμβολαίου με αποδοχές στα 124 εκατομμύρια δολάρια.

Οι Μαϊάμι Χιτ, που «χτίζουν» αυτή τη στιγμή ομάδα πάνω στον Τζίμι Μπάτλερ, θα ήθελαν να έχουν και τον Πολ στο ρόστερ τους, αλλά ο μισθός του παραμένει ένα «εμπόδιο». Όπως αναφέρει το «NBC Sports», πάντως, σε επικοινωνία που είχε με τις δύο ομάδες, ο μοναδικός τρόπος για να γίνει μια ανταλλαγή με τους Θάντερ, είναι να αρνηθεί ο παίκτης τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, καθώς στον τρίτο χρόνο έχει δική του οψιόν ανανέωσης.

Για πόσα χρήματα μιλάμε; Για 44 εκατομμύρια δολάρια! Δεν υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που θα άφηναν τέτοια χρήματα, ακόμη και με την προοπτική μιας καλύτερης πορείας σε μία άλλη ομάδα. Είναι λογικό, λοιπόν, να μην το κάνει ούτε ο Κρις Πολ και... να κάτσει στο συμβόλαιό του, μιας και στο τέλος του θα είναι 36 ετών και, σίγουρα, δε θα έχει άλλη ευκαιρία να ξαναβρεί τέτοια χρήματα.

Οι Χιτ πάντοτε ελπίζουν να τον πείσουν, αλλά για να το πετύχουν πρέπει να κάνουν υπέρβαση. Και ο Πολ να γίνει πολύ γενναιόδωρος, πετώντας... στα σκουπίδια τα 44 εκατομμύρια δολάρια της καριέρας του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ