22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Πράσινη» πτήση, «Αρκούδα» ρημαγμένη (vids)

Η 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα έφερε καλά νέα για τα ελληνικά χρώματα, με τον Παναθηναϊκό να αντιδρά, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας έκανε μια απίστευτη έκπληξη, σοκάροντας την ΤΣΣΚΑ.

Οι «πράσινοι» ήταν σαφέστατα ανώτεροι από την Φενέρμπαχτσε και επικράτησαν με 82-68. Το πιο σημαντικό δεν ήταν η νίκη, αλλά το γεγονός, ότι η εμφάνιση στη Βαρκελώνη μόνο τυχαία δεν ήταν, με τους παίκτες του Γιώργου Βόβορα να δίνουν συνέχεια και να πείθουν, έχοντας τον Νεμάνια Νέντοβιτς σε «οργιώδη» κατάσταση και ένα αξιοσημείωτο supporting cast.

https://www.youtube.com/watch?v=YB4yOCgmGIQ&ab_channel=EUROLEAGUEBASKETBALL

Νωρίτερα μέσα στη σημερινή (22/10) ημέρα, η Βαλένθια έδινε ένα καλό μάθημα στη Ζαλγκίρις, «σπάζοντας» το αήττητό της με 94-82. Οι «Νυχτερίδες» φαίνεται πως μελέτησαν αρκετά καλά το παιχνίδι των Λιθουανών, ήταν επιβλητικοί και απέδειξαν το λόγο, που φέτος θεωρείται πως θα βρίσκονται στις πιο δυναμικές διεκδικήτριες ομάδες για την οκτάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=lvdvnvBHXbY&ab_channel=EUROLEAGUEBASKETBALL

Μια φοβερή νίκη πέτυχε ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος έκανε την ολική επαναφορά και κατέβαλε με 86-84 στην παράταση την ΤΣΣΚΑ. Για σχεδόν 30 λεπτά η ρωσική ομάδα είχε τον πλήρη έλεγχο, επιβεβαιώνοντας το ρόλο του φαβορί, αλλά οι γηπεδούχοι γύρισαν... σχεδόν από το πουθενά κι έστειλαν το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο, όπου η ορμή τους έριξε στο καναβάτσο την αντίπαλό τους, δείχνοντας εκ νέου τις αδυναμίες της.

https://twitter.com/EuroLeague/status/1319384494940557315

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε την υπόλοιπη 5η αγωνιστική ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ