16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πράξη τέταρτη για ΑΕΚ και Περιστέρι

Η τρίτη θέση του φετινού πρωταθλήματος της Basket League εξακολουθεί να περιμένει κάτοχο, με την ΑΕΚ και το Περιστέρι να συνεχίζουν τη «μάχη» τους στους «μικρούς» τελικούς των φετινών πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε και πάλι πρωταθλητής, αφού έκανε το 3-0 στις νίκες απέναντι στον Προμηθέα Πατρών, το πρωτάθλημα όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Στις τρεις νίκες θα αναδειχθεί και η ομάδα που θα πλασαριστεί τρίτη στην τελική κατάταξη, με την «Ένωση» να προηγείται με 2-1 και τη σειρά να μεταφέρεται το Σάββατο (15/06, 19.00) στο «Ανδρέας Παπανδρέου», για τον τέταρτο «μικρό» τελικό. Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων θα παραταχθεί ξανά πάνοπλο, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μην έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα. Κανονικά με κόσμο θα διεξαχθεί το ματς. Από τους «κιτρινόμαυρους», ο Λούκα Μπάνκι δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους γνωστούς τραυματίες Γιόνας Ματσιούλις και Βασίλη Καββαδά, καθώς και στο Γιαννούλη Λαρεντζάκη που υποφέρει από θλάση ελαφριάς μορφής στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού.

Οι «κυανοκίτρινοι» στοχεύουν στο ροζ φύλλο για να στείλουν τη σειρά σε έκτο και τελευταίο παιχνίδι, που θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ, οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους θέλουν το «διπλό» για να… ξεμπερδεύουν με την κατάκτηση της τρίτης θέσης και να βγουν σε διακοπές, που τόσο ανάγκη έχουν ύστερα από μια δύσκολη σεζόν, όπως εξήγησε ο προπονητής τους μετά το τέλος του τρίτου «μικρού» τελικού στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Το πρόγραμμα:

Κυριακή 09/06
ΑΕΚ-Περιστέρι 66-67

Τρίτη 11/06
Περιστέρι-ΑΕΚ 71-79

Πέμπτη 13/06
ΑΕΚ-Περιστέρι 91-83 ( 77-77 κ.α.)
-Η ΑΕΚ προηγείται με 2-1 νίκες.

Σάββατο 15/06
Κ.Γ. Περιστερίου 19.00 Περιστέρι-ΑΕΚ Κορομηλάς, Ανδρικόπουλος, Πουρσανίδης Κ. (Ελευθεριάδης) ΕΡΤSPORTS LIVE

-Η τρίτη θέση κρίνεται στις τρεις νίκες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ