20 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Που θα κάτσει η Μπίλια(ς) στην Καλλιθέα Ρόδου…

Η Καλλιθέα φιλοξενεί αύριο (16/2, 14:00) στο Παλέ ντε Σπορ τον ΒΑΟΛ σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για αυτή αναφορικά με το μέλλον της στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα της Ρόδου βρίσκεται στην 13η και προτελευταία θέση με ρεκόρ 3-12, και βλέπει την τετράδα της σωτηρίας να απομακρύνεται. Ωστόσο, για μια ακόμη φορά θα έχει άλλο προπονητή στον πάγκο της, με τον Πάνο Παναγιωταράκο να πράττει ότι και στην 2η αγωνιστική, στις 21/10, όταν η ομάδα του με αυτόν παίκτη-προπονητή είχε νικήσει την Αγία Παρασκευή με 67-57.

Αυτό σημαίνει ότι ο Χρήστος Μπίλιας αποτελεί παρελθόν, και ήταν ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία ένα γύρο πριν, και στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Χίο. Για την ιστορία με τον Χρήστο Μπίλια η Καλλιθέα κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου, και αμέσως μετά αντικαταστάθηκε από τον Στάθη Βλαχοδήμο, ο οποίος οδήγησε επιτυχώς την ομάδα στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική. Στη συνέχεια ήρθε ο Σεραφείμ Θεοδοσίου ο οποίος θήτευσε στον πάγκο στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, στα «Δυο Αοράκια» με τον ΟΦΗ, και όπως φαίνεται η μπίλια θα κάτσει στον Πάνο Παναγιωταράκο, ο οποίος εκτός απρόοπτου θα ολοκληρώσει τη σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ