27.4 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Παναγιωταράκος, αυτός ο ασταμάτητος «έφηβος» (pics)

Ο Πάνος Παναγιωταράκος έγινε πρωταγωνιστής στη μεγάλη επικράτηση της Καλλιθέας επί του Ικάρου Νέας Σμύρνης με το καλάθι σχεδόν στην «εκπνοή» και στα 44 του χρόνια έδειξε πως αυτή η ηλικία δεν είναι τίποτα άλλο... από ένα νούμερο.

Τι ακριβώς μπορείς να πεις για παίκτες, που έχουν ξεπεράσει μια συνηθισμένη ηλικία, όπου αποσύρονται συναθλητές τους και, απλώς επειδή... η ψυχούλα τους το λέει, συνεχίζουν. Και όχι μόνο συνεχίζουν, αλλά πρωταγωνιστούν κιόλας. Τέτοια είναι η περίπτωση του Πάνου Παναγιωταράκου, ο οποίος στα 44 χρόνια του οδηγεί την Καλλιθέα, σε μια επίπονη προσπάθεια να μείνει στις εθνικές κατηγορίες.

Ο πολύπειρος «άσος» ήταν κι εκείνος που «σκότωσε» τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης. Με λέι απ του στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, διαμόρφωσε το τελικό 81-80, δίνοντας το «φιλί ζωής», για να ελπίζει η ομάδα της Ρόδου. Εκείνος, άλλωστε, έχει γράψει τη δική του ιστορία στο νησί, φορώντας την φανέλα του Κολοσσού και του Διαγόρα, σε μια σπουδαία καριέρα από την Basket League, μέχρι τα τοπικά πρωταθλήματα στη Δωδεκάνησο, έχοντας περάσει επίσης από τους Αμπελοκήπους, το Μαρούσι, τη Δάφνη, τον Απόλλωνα Πάτρας, τον ΑΣ Κεφαλονιάς και τον Παπάγου.

Και ο ίδιος συνεχίζει. Απτόητος, για κάτι πολύ σπουδαίο, που θα ήθελε να καταφέρει κοντεύοντας τα 45 του, κλείνοντάς τα τον Οκτώβριο. Και μόνο, βέβαια, που μπορεί σε αυτή την ηλικία να καθορίζει ματς σε εθνική κατηγορία, έχοντας παράλληλα 19 πόντους για την τρίτη νίκη της Καλλιθέας στο 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής, τον κατατάσσει μόνο του σε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο.

Το απολαμβάνει και φαίνεται, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφική ιστορία της καριέρας του...

Photo Credits: Eurokinissi, Sportcyclades.gr, Rodiaki.gr 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ