23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πλησιάζει ο Ζιάγκος που θέλει Γκιμπς

Με... το φως της ημέρας αναμένεται να υπάρξει η οριστική συμφωνία του Πανιώνιου με τον Βαγγέλη Ζιάγκο και να δοθεί μια συνέχεια στα μεταγραφικά των "κυναέρυθρων".

Ο Ελληνας προπονητής έκανε μια πρώτη συνάντηση με τον Σταύρο Αλευρογιάννη αλλά δεν οριστικοποίησαν τη συμφωνία. Ο Ζιάγκος δεν έχει λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα που είναι βοηθός προπονητή στο Λίβανο, από την οποία παρεμπιπτόντως λαμβάνει και μια πολύ δελεαστική αμοιβή. Επειδή, πάντως, είναι δεδομένη η επιθυμία του να γυρίσει στην Ελλάδα, σε ρόλο χεντ κόουτς και στην ομάδα που έχει... υπόλοιπα, αφού την ανέβασε στην Α2 αλλά δεν συνέχισε, η συμφωνία θεωρείται πολύ πιθανή.

Από 'κει και πέρα, παρά την αλλαγή του Χολμς με τον Νταλό, που είναι οριστική από σήμερα, ο Ζιάγκος κρίνει ότι στην περιφέρεια χρειάζεται κι άλλη ενίσχυση ο Πανιώνιος και όχι απλά εγκρίνει, αλλά... πιέζει για την περίπτωση του Στέρλινγκ Γκιμπς. Στον Πανιώνιο επιχείρησαν σήμερα να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Τόνι Γουντς, αλλά αυτό αποδεικνύεται μια πολύ δύσκολη περίπτωση που προς το παρών μπαίνει στο περιθώριο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ