16.7 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Πετροδημόπουλος: “Να διευρύνουμε το σερί μας”

Ο Φάρος θα βρεθεί στην Καλλιθέα για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό και ο Χρήστος Πετροδημόπουλος τόνισε πως η ομάδα του Κερατσινίου θα κάνει τα πάντα για να πάρει την νίκη καθώς θέλει να τελειώσει τον δεύτερο γύρο… αήττητη!

Ο σέντερ της ομάδας του Σάββα Συμεωνίδη, με δηλώσεις του στο faros-bc.gr ανέφερε πως “η νίκη στο αυριανό ματς θα είναι σημαντική για εμάς, τόσο από αγωνιστικής άποψης όσο και από ψυχολογικής, γιατί θα συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε αυτό. Προετοιμαζόμαστε σωστά όλες τις μέρες, είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και θα πάμε στην έδρα του αντιπάλου για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μας βοηθάει όλους να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να προσπερνάμε τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε κατά καιρούς».

«Και εγώ προσωπικά νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει το αυριανό παιχνίδι καθώς η λογική μας είναι να αντιμετωπίζουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Σκοπός μας είναι να ολοκληρώσουμε το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος αήττητοι, να είμαστε στην κατάταξη όσο πιο ψηλά γίνεται και να δώσουμε τα πάντα στα πλέι οφ για να πάρουμε την άνοδο», κατέληξε ο σέντερ του Φάρου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ