23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παρελθόν από Φάρο ο Χατζηδάκης

Ούτε μήνα δεν πρόλαβε να συμπληρώσει στο Φάρο Κερατσινίου ο Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος αποτελεί παρελθόν πριν καν γίνει καλά καλά παρόν.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας στη θέση της Σταυρούλας Πρασσά, αλλά οι πρόσφατες διοικητικές εξελίξεις τον έφεραν στην πόρτα της εξόδου.

Η ανακοίνωση: «Ο ΦΑΡΟΣ είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την λύση της συνεργασίας με τον coach Γιώργο Χατζηδάκη, πριν καν αυτή αρχίσει. Όπως είχαμε ανακοινώσει από την αρχή, υπήρξε μια πλήρης ταύτιση απόψεων, φιλοσοφίας και στόχων. Μαζί με τον coach ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε την γυναικεία μας ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όμως λόγοι αντικειμενικοί και ανυπέρβλητοι που οφείλονται σε πρόσφατες διοικητικές εξελίξεις, μας κάνουν να μην μπορούμε να υποστηρίξουμε αυτό τον σχεδιασμό. Ζητούμε συγγνώμη από τον coach για την μη υλοποίηση της συνεργασίας μας. Προλάβαμε να γνωρίσουμε έναν άψογο επαγγελματία και άνθρωπο. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία για την συνέχεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ