19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Περιστέρι: «Χρυσώνει» και παίρνει τον Τσαντ Μπράουν (vid)

Το Περιστέρι και ο Προμηθέας έχουν αποδείξει ότι είναι αρκετές οι φορές που ασχολούνται με κοινούς μεταγραφικούς στόχους. Η αθηναϊκή ομάδα ήθελε το Τζεράι Γκραντ ο οποίος τελικά έμεινε στην Πάτρα, αλλά πλειοδότησε και όπως φαίνεται κερδίζει τον Τσαντ Μπράουν, ο οποίος ήταν επίσης υποψήφιος για τον Προμηθέα.

Οι  Πατρινοί είχαν κάνει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση στον πρώην παίκτη του Μεσολογγίου περιμένοντας την απάντησή του. Το Περιστέρι έκανε τη δική του που ήταν σε νούμερο που... ζάλισε τον 25χρονο αμερικανό σέντερ, ο οποίος και είναι έτοιμος να υπογράψει. Ο Μπράουν έκανε ένα ακόμα... limit up, από το ταπεινό συμβόλαιο του Μεσολογγίου αρχικά στη Γκίσεν και τώρα όπως όλα δείχνουν στο Περιστέρι με το καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του.

Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου θωρακίζει την ρακέτα της με έναν πολύ αθλητικό παίκτη και σε συνδυασμό και με τις άλλες μεταγραφές που έχουν γίνει, δείχνει και το θεαματικό μπάσκετ που θέλει να παίξει, αλλά και τους υψηλούς στόχους που θέτει. Υπενθυμίζουμε ότι το Περιστέρι έχει φτιάξει μια πολλά υποσχόμενη περιφέρεια, έχοντας ήδη ανακοινώσει τους Ιαν Μίλερ, Δημήτρη Κατσιβελη, Δημήτρη Μωραϊτη και έχοντας συμφωνήσει και με τον Τζος Χάγκινς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ