22.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Προμηθέας ξανά με Γκραντ, «ψάχνει» δίδυμο με Μπράουν! (vid)

Δίδυμους πύργους στήνει στη ρακέτα του ο Προμηθέας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι Πατρινοί οριστικοποίησαν τη συμφωνία τους με τον ποιοτικό και δοκιμασμένο Τζεράι Γκραντ, πείθοντάς τον να παραμείνει στην Πάτρα παρά τις προτάσεις που είχε από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Θέλουν να τον... θωρακίσουν μάλιστα με έναν ακόμα πρόσφατο γνώριμο του ελληνικού μπάσκετ, τον Τσαντ Μπράουν ο οποίος πρόλαβε να δώσει τα διαπιστευτήριά του στο Μεσολόγγι.

Ο.... 25χρονος αμερικανός σέντερ με ύψος 2,06, έπαιξε σε δέκα αγώνες με την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, σκόραρε 12,5 πόντους και πήρε 6,7 ριμπάουντ ανά αγώνα και ξεχώρισα για τα αθλητικά του προσόντα που τον έκαναν ασταμάτητο και θεαματικό στο transition παιχνίδι, αλλά και πραγματικό φόβητρο στην άμυνα.

Ο Μπράουν έφυγε νωρίς για τη Γερμανία και τη Γκίσεν, αλλά φαίνεται ότι θα επιστρέψει σύντομα στη χώρα. Ο Προμηθέας είναι μια καλή προοπτική γι' αυτόν, αλλά όχι η μοναδική, αφού υπάρχει και έτερη ελληνική ομάδα που τον διεκδικεί με αξιώσεις. Οι Πατρινοί έχουν κάνει την προσφορά τους και περιμένουν, έχοντας ξεκαθαρίσει πάντως ότι δεν θα μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού.

 

 

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ