18.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Περιστέρι: Σούπερ περιφέρεια με Κατσίβελη και Χάγκινς! (vid)

Το Περιστέρι πήρε απότομα φόρα και πάει να φτιάξει περιφέρεια... φωτιά δείχνοντας από νωρίς πολύ μεγάλες βλέψεις για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Μετά τη συμφωνία με τον Δημήτρη Μωραϊτη και την ανακοίνωση της απόκτησης του Ιαν Μίλερ, έχει έτ0ιμη μια μεγάλη, διπλή μεταγραφική κίνηση που ήδη πρέπει  να θεωρείται τελειωμένη.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης ο οποίος πρόσφατα ήταν και μέλος της Εθνικής Ανδρών στην πολύ καλή προσπάθεια στο Προολυμπιακό του Καναδά, έπαιξε την περασμένη σεζόν στην ΑΕΚ μετά από δύο γεμάτες χρονιές στον Προμηθέα. Είναι σε σταθερή πορεία εδώ και αρκετά χρόνια και έχει εδραιωθεί ως μια από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις Ελλήνων παικτών στην περιφέρεια. Ολα δείχνουν ότι θα παραμείνει στο Champions League, αλλά αυτή τη φορά με τη φανέλα του Περιστερίου.

Ο επόμενος που θα πάρει σειρά είναι ο Τζος Χάγκινς! Ο 27χρονος αμερικανός σκόρερ ο οποίος άρχισε με... περιπέτεια την καριέρα του στον Ηρακλή, με την ομάδα του να κινδυνεύει μέχρι και με αφαίρεση βαθμών λόγω ενός γραφειοκρατικού λάθους, στη συνέχεια δικαίωσε και με το παραπάνω την επιλογή του. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ