16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Περί Δραμά…των

Ταχύτατη ήταν η διασπορά της φήμης για μετακόμιση του Πανιώνιου στην Δράμα και μεγάλη η αλυσίδα των έντονων αντιδράσεων. Ολα λογικά, αφού πρόκειται για ιστορική ομάδα απόλυτα ταυτισμένη με την περιοχή της, με την Νέα Σμύρνη. Το μόνο μη λογικό είναι το ότι πρόκειται για φήμη που δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά!

Χωρίς να σημαίνει ότι κάποιος ή κάποιοι έπλασαν φανταστικά σενάρια, αφού είδαμε πληροφορίες μέχρι και για τον άνθρωπο που κινεί τα νήματα της υπόθεσης, υπάρχουν κενά στην "ιστορία". Πρώτο και κύριο η θέση του νυν μεγαλομετόχου του Πανιώνιου, αφού όσο και όσοι κι αν θέλουν κάτι, πρέπει να έχει μια γνώμη και αυτός τον οποίο θέλουν.

Δεύτερο σημαντικό, όταν υπάρχει τέτοιο αλισβερίσι που έχει προηγηθεί μεταξύ ομάδων αν ψαχνόταν ο Πανιώνιος κάπου θα είχε εμπλακεί αν ήθελε να αλλάξει ιδιοκτησία, πόλη και τα λοιπά.

Εχει κι άλλα κενά αυτή η ιστορία. Και δίνει το δικαίωμα σε πολλούς να σκεφτούν μια κίνηση τακτικής, κάτι σαν διαρρέω αφού στην Ελλάδα η αβίαστη αναπαραγωγή είναι... ψωμοτύρι και άστους να ψάχνονται.

Υπάρχει φυσικά και το μεγαλύτερο κενό. Οτι ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος. Κι όσο εύκολα μπορεί να πει κάποιος ότι σιγά μην ασχολείται με ανυπόστατες φήμες, άλλο τόσο εύκολα μπορεί κάποιος άλλο να πει ότι η σιωπή είναι επιβεβαίωση.

Αρα, η μπάλα έχει περάσει στην περιοχή του. Και αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση, είτε δια λόγων είτε δια πράξεων. Για να φανεί αν κάποιοι αβίαστα έφτιαξαν σενάρια παρασύροντας και ένα σωρό κόσμο που τους πίστεψε σε αντιδράσεις ή αν πάμε προς μια πρωτοφανή αλλοίωση ιστορίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ