19 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Πελεκάνοι» που… δεν πείθουν

Η κατάσταση για τον Άντονι Ντέιβις είναι μη αναστρέψιμη και οι Πέλικανς επιχειρούν να πείσουν το ΝΒΑ, ότι ο παίκτης τους... έχει πρόβλημα, προκειμένου να αναθεωρήσει τη στάση του και να τον αφήσει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Τα πράγματα στους Νιου Όρλινς Πέλικανς δεν πηγαίνουν σε καμία περίπτωση, όπως θα τα ήθελαν αυτή την περίοδο. Ο Άντονι Ντέιβις ζήτησε ανταλλαγή και... το γυαλί ράγισε, με τον Αμερικανό σέντερ να αποδοκιμάζεται έντονα και τους «Πελεκάνους» να αποφασίζουν να τον αποσύρουν για το υπόλοιπο της χρονιάς, εξαιτίας ενός τραυματισμού στον αριστερό ώμο, που μοιάζει να είναι μια... φθηνή δικαιολογία.

Αυτό πιστεύει και το ΝΒΑ, το οποίο θέλοντας να σώσει τη δική του εικόνα, απαγορεύει προς το παρόν στους Πέλικανς να τον αφήσουν εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν, αποφασίζοντας να τους επιβάλλει πρόστιμο 100 χιλιάδων δολαρίων, για κάθε ματς που δεν αγωνίζεται. Ο ίδιος, πάντως, έπαιξε μόνο στα πρώτα πέντε λεπτά του All Star Game, κάτι που δείχνει πως, τουλάχιστον για αυτή την χρονική περίοδο, έχει όντως πρόβλημα και αυτό θα είναι το βασικό επιχείρημα της ομάδας, ώστε να ζητήσει μια πιο «μαλακή» στάση.

Η Νέα Ορλέανη βρέθηκε με αντιπροσωπεία της στη Σάρλοτ, προκειμένου να πείσει το ΝΒΑ να αλλάξει την απόφασή του, ώστε να μείνει πλήρως νοκ άουτ ο Ντέιβις. Λεπτομέρειες της απάντησης της διοργανώτριας αρχής δεν υπάρχουν, προς το παρόν, σε αυτές τις προφορικές συζητήσεις, αλλά δε θα αργήσει να υπάρξει επίσημη αντίδραση. Το μόνο σίγουρο, είναι πως ο «AD» κοιτάζει μόνο το προσεχές καλοκαίρι για την ανταλλαγή του και στην ομάδα του κάνουν ό,τι μπορούν, για να μην ταλαιπωρηθεί αγωνιστικά και κινδυνεύσει το διαπραγματευτικό τους «ατού», για μια καλή συμφωνία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ