20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παρελθόν όλη η τεχνική ηγεσία του Ιωνικού!

Ραγδαίες εξελίξεις προκάλεσε στον Ιωνικό η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, στην Λάρισα από τον Ερμή Αγιάς, αφού αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μάριο Γούναρη αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Ντίνο Καλαμπάκο!

Είναι άγνωστο αν οι αποφάσεις πάρθηκαν μόνο με αφορμή το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ή υπήρχαν διάφορα συμβάντα μέχρι τώρα και κρίθηκε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει έτσι η ομάδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πάντως, ο Καλαμπάκος δήλωσε ο ίδιος όταν έμαθε την απόφαση του διαζυγίου με τον Γούναρη ότι δεν θα ήθελε να συνεχίσει μόνος του, από την ώρα που ξεκίνησαν μαζί την προσπάθεια.

Οπως και να 'χει, ο Βαγγέλης Τσάπας και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να βρουν άμεσα την διάδοχη κατάσταση, με την περιέουσα ατμόσφαιρα να... μυρίζει βόμβα. Το όνομα του παναγιώτη Γιαννάκη, με τον οποίο υπήρξε επαφή και το περασμένο καλοκαίρι έχει αρχίσει και πάλι να ακούγεται έντονα, όπως ακούγεται και αυτό του Στέργιου Κουφού, αν και για πολλούς λόγους θεωρείται ότι η αρχή θα γίνει από τον "Δράκο".

 

Η επίσημη ανακοίνωση του Ιωνικού ανέφερε ΤΑ ΕΞΗΣ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ