19.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παρελθόν τα αδέλφια Αναγνωστόπουλοι, δύσκολα ο Βακουφτσής στη Λευκάδα

Αρκετά αναμένεται να αλλάξουν το φετινό καλοκαίρι στη Δόξα Λευκάδας, και αυτό φαίνεται στο έμψυχο δυναμικό των νησιωτών.

Η αρχή έγινε με την αποχώρηση του Γιώργου Ζαφειρούδη (πλέον είναι προπονητής του Αίαντα Ευόσμου), ενώ αποχώρησαν και οι Θανάσες Τσιαβές και Αντώνης Χρύσης, με τον πρώτο να συμφωνεί με τον Λεύκιππο Ξάνθης και τον δεύτερο με το IBC. Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να πάρουν τόσο ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος όσο και ο αδελφός του Χρήστος. Ο 40χρονος Γιώργος βρέθηκε τα δυο τελευταία χρόνια στη Δόξα, συμβάλλοντας στην άνοδο της από την Γ' Εθνική, ενώ στο περσινό πρωτάθλημα είχε 11,1 και 26 τρίποντα σε 21 αγώνες. Ο 34χρονος Χρήστος βοήθησε με 4,2 πόντους και 16 τρίποντα σε 21 παιχνίδια.

Τα δεδομένα είναι διαφορετικά για την αποκάλυψη ίσως και του πρωταθλήματος. Αναφερόμαστε στον 20χρονο γκαρντ, Φίλιππο Βακουφτσή, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της Δόξας με 14,1 πόντους και 26 τρίποντα σε 21 αγώνες, με τους νησιώτες να του έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης, αν και όπως απορρέει από το ρεπορτάζ δύσκολα θα συνεχίσει στη Λευκάδα, εκτός αν αλλάξουν άρδην τα δεδομένα.

Θυμίζουμε ότι προπονητής θα είναι ο Θανάσης Κασαπίδης, ενώ υπάρχει συμφωνία με τον εξαιρετικό, Τριαντάφυλλο Τζακόπουλο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ