23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με Κασαπίδη στον πάγκο, και «βόμβα» Τζακόπουλου η Δόξα Λευκάδας

Μπορεί στη Δόξα να άργησαν να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά όπως φαίνεται οι ιθύνοντες της ομάδας της Λευκάδας εργαζόταν για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όπως όλα δείχνουν προπονητής θα είναι ο Θανάσης Κασαπίδης, ο οποίος από τον Ιανουάριο και μετά πήρε γεύση από Basket League, όντας άμεσος συνεργάτης του Μιχάλη Κουταλιανού στον πάγκο του Ιωνικού Νικαίας. Ο 36χρονος ανερχόμενος προπονητής είχε την καθοδήγηση του Μέγα Αλέξανδρου στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ενώ ήταν και ο τεχνικός ηγέτης του Άρη στο τμήμα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, και πλέον όλα δείχνουν ότι θα πάρει την πρώτη του ευκαιρία στην Β' Εθνική.

Στο αγωνιστικό σκέλος, και όπως αναφέρει το «lefkadasportnews.gr» η Δόξα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Τριαντάφυλλο Τζακόπουλο ο οποίος την σεζόν που μας άφησε αγωνίστηκε στην Α2 Ανδρών με τον Απόλλωνα Πατρών, έχοντας ωστόσο μακρά πορεία πίσω τους, και τις επιτυχίες σε Καστοριά, Χολαργό και Προμηθέα Πατρών, ομάδες που όλες κέρδισαν ανόδους με την παρουσία του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ