18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παρελθόν από την Χίμκι και ο Μπέρτανς! (pic)

Τελειωμό δεν έχουν οι αποχωρήσεις από το φετινό ρόστερ της Χίμκι, με τους Ρώσους να ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας τους και με τον Νταϊρίς Μπέρτανς.

Μόλις μπήκαμε στον Μάρτιο και η Χίμκι θέλει να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται το φετινό μαρτύριό της, καθώς εκτός ότι διανύει την χειρότερο περίοδο εντός των τεσσάρων γραμμών, ταλαιπωρείται και από αρκετά οικονoμικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να την αποδυναμώσουν αρκετά.

Η τελευταία αποχώρηση από την ομάδα της Μόσχας ανήκει στον Νταϊρίς Μπέρτανς, όπου ύστερα από ενάμισι χρόνο κοινής πορείας των δύο πλευρών οι δρόμοι τους... χώρισαν κι επίσημα, με την ανακοίνωση της Χίμκι να αναφέρει συνοπτικά: «Ο Νταϊρίς Μπέρτανς δεν είναι πλέον παίκτης της Χίμκι. Το συμβόλαιο ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα τερματίστηκε».

Αυτή δεν είναι η πρώτη αποχώρηση φέτος για την Χίμκι, καθώς μετά την τερματισμό της συνεργασίας με τον τεχνικό Ρίμας Κουρτινάιτις, ακολούθησαν οι Μονρό και Γερέμπκο, ενώ ξένα σώματα θα πρέπει να θεωρούνται και ο Μπούκερ με τον Γιόβιτς. Ο Μπέρτανς μέτρησε 5.4 πόντους και 1.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο την φετινή σεζόν σε 20 αγώνες στη Euroleague.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ