19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πανιώνιος : Δικός του ο Μήτσιαλος, επέστρεψε ο Ρουμελιώτης (pic)

Δυο ακόμη κινήσεις ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος, ο οποίος δείχνει να κλείνει το φετινό του ρόστερ του.

Έτσι, στον «Ιστορικό» θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Αλέξανδρος Μήτσιαλος, ο οποίος μετά τον Εθνικό μετακομίζει στους «κυανέρυθρους», ενώ στην «πλατεία» επέστρεψε ο 21χρονος γκαρντ, Ανδρέας Ρουμελιώτης, ο οποίος ανδρώθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου για να βρεθεί στη συνέχεια σε Ψυχικό και Μανδραϊκό.

Το basketa.gr με ρεπορτάζ του στις 29/8 σας είχε ενημερώσει για την αναμενόμενη συμφωνία του Πανιωνίου με τον Αλέξανδρο Μήτσιαλο.

Αναλυτικά :

«Η Πανιώνια οικογένεια μεγαλώνει.Μαζι μας ακόμα δύο παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα στην Β εθνική.

Ανδρέας Ρουμελιώτης, 2000, 1.96μ, θέση 2-3
Ξεκίνησε το μπάσκετ στον ΑΟΝΑ, ανδρώθηκε όμως στις Ακαδημίες του "Ιστορικού" με την παιδική ομάδα του οποίου κατέλαβε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιλεγόμενος και ως μέλος της καλύτερης πεντάδας της τελικής φάσης. Στην συνέχεια κέρδισε το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων με τον Ολυμπιακό. Μετά το εφηβικό, συμμετείχε στην ανδρική ομάδα του Πανιωνίου (Α1 εθνική), στο Ψυχικό (Α2 εθνική), ενώ την περασμένη αγωνιστική σεζόν ήταν στην ομάδα του Μανδραϊκού (Β' εθνική).
Αλέξανδρος Μήτσιαλος, 1994, 2.04m, θέση 4-5
Ο Αλέξανδρος είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες του αναπτυξιακού προγράμματος της χώρας μας (Παμπαίδων εώς Νέων Ανδρών). Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΚ Βέροιας, και μεταπήδησε στο εφηβικό και στη συνέχεια την ανδρική ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας (Α1 εθνική). Επόμενες ομάδες του ήταν ο Ηρακλής (Α2 εθνική), το Παγκράτι (Α2 & Β εθνική), ο Δούκας (Β εθνική), ο Πρωτέας Βούλας (Β εθνική) και την περασμένη αγωνιστική σεζόν ο Εθνικός Πειραιά (Β εθνική).
Ανδρέα, Αλέξανδρε καλώς ήρθατε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ