22.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο ο Νέντοβιτς, «άγρια» επίθεση στον Νικολαΐδη! (pics)

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αποτελεί το κύριο θέμα για τον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να τραυματίζεται στον αστράγαλο από μαρκάρισμα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και, μάλιστα, να «ξεσπά» στον «άσο» του Λαυρίου.

Ήταν η στιγμή, όπου όλοι «πάγωσαν» και που άπαντες σκέφτονται. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Λαυρίου άνετα στο τέλος, αλλά ο τραυματισμός του Νεμάνια Νέντοβιτς έχει επισκιάσει τα πάντα, με τον Σέρβο γκαρντ να τραυματίζεται στον αστράγαλο, ύστερα από μαρκάρισμα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στα μέσα της τελευταίας περιόδου.

Μετά την αναμέτρηση, οι «πράσινοι» συνεχίζουν να αγωνιούν για την κατάστασή του. Ο Νέντοβιτς διακομίστηκε στο νοσοκομείο, μετά το πέρας του αγώνα, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να επιθυμούν να έχουν μια πιο σαφή εικόνα. Έρχεται, άλλωστε, ένα σημαντικό ματς με την Άλμπα, όπου το «πρέπει» είναι δεδομένο παίζοντας στο ΟΑΚΑ, ενώ έρχονται και αγώνες με την Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό.

«Δεν έχεις καμία δουλειά να το κάνεις αυτό»

Ο Νέντοβιτς, πάντως, «ξέσπασε» εναντίον του αντιπάλου του, θεωρώντας επί της ουσίας άτιμο τον τρόπο, με τον οποίο τον μάρκαρε στην επίμαχη φάση. Με δύο αναρτήσεις στο Twitter επεσήμανε, ότι δεν είχε καμία δουλειά να αμυνθεί με αυτό τον τρόπο και δεν έπρεπε να συμβεί το εν λόγω περιστατικό.

«Μόλις είδα το βίντεο. Αν αργήσεις και έρχεσαι από την πλευρά του σουτέρ δεν έχεις δουλειά να είσαι κοντά στο σώμα του, βγαίνεις στο... διάολο γιατί έχεις ήδη αργήσει και δεν μπορείς να κάνεις πολλά γι' αυτό. Δεν με νοιάζει ποιος ήταν ο αμυντικός ή αν είναι νεαρός ή μεγάλος, απλά δεν το κάνεις αυτό. Ναι, μπορεί να συμβεί αλλά μπορεί και να μην συμβεί και δεν έπρεπε να συμβεί. Τέλος ιστορίας», ανέφερε ο «άσος» του Παναθηναϊκού.

https://twitter.com/nedovic1624/status/1468313065930334215

https://twitter.com/nedovic1624/status/1468313349805023260



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ