23.6 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: «Παγωμάρα» ξανά με Νέντοβιτς! (vid)

Μια «παγωμάρα» έχει υπάρξει στον Παναθηναϊκό με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, που σε μια πτώση του στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο, κάτι που προκάλεσε αγωνία στις τάξεις των «πρασίνων».

Η αγωνία επισκιάζει για ακόμη μια φορά τον Παναθηναϊκό. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς τραυματίστηκε κοντά στα μέσα της τελευταίας περιόδου του αγώνα με το Λαύριο, με τον Σέρβο να σφαδάζει στο έδαφος και άπαντες να «παγώνουν», φοβούμενοι τα χειρότερα.

Στην επίμαχη φάση, ο Νέντοβιτς προσγειώθηκε στο πόδι του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και αμέσως άρχισε να πιάνει τον αριστερό του αστράγαλο, με τον διεθνή γκαρντ να χρεώνεται με αντιαθλητικό φάουλ και τις αντιδράσεις στην εξέδρα να είναι έντονες εναντίον του για το πώς αποφάσισε να μαρκάρει τον Σέρβο.

Ο Νέντοβιτς, πάντως, αποσύρθηκε άμεσα στον πάγκο και όλοι άρχισαν να ανησυχούν, δεδομένης της φυσικής ευαισθησίας του, έχοντας περάσει από τραυματισμούς, κορονοϊό και, γενικά, μεγάλη ταλαιπωρία τους τελευταίους μήνες, προτού επανέλθει πλήρως λίγο μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου. Τοποθέτησε άμεσα πάγο στο πόδι του και οι εξετάσεις αναμένεται να δείξουν το μέγεθος του προβλήματος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ