23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Νέο κρούσμα, στον «αέρα» oι αγώνες!

Σε νέα τεστ κορονοϊού υποβλήθησαν τα μέλη της ανδρικής ομάδας του Παναθηναϊκού, ύστερα από την εμφάνιση δύο κρουσμάτων με την επιστροφή της αποστολής από τη Ρωσία στην Αθήνα. Ακόμα ένα θετικό κρούσμα για την ομάδα του Οντέντ Κάτας, στον "αέρα" τα παιχνίδια της Basket League.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε πως μετά τους νέους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σήμερα (16/4) στα μέλη της, ακόμα ένα άτομο εμφανίστηκε θετικό, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των νοσούντων σε τρεις. Για ακόμα μια φορά, δεν ξεκαθαρίζεται αν πρόκειται περί αθλητή ή μέλους του τεχνικού επιτελείου, όμως σε κάθε περίπτωση, καθώς αυξάνονται τα θετικά κρούσματα στην ανδρική ομάδα των "Πρασίνων", είναι λογικό ότι σε επισφαλή θέση έρχεται η διεξαγωγή των αγώνων με τον ΠΑΟΚ (18/4) ο οποίος είχε αναβληθεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο, αλλά και αυτός με τον Ηρακλή (20/4), για την 20η αγωνιστική.

Ως αποτέλεσμα, τυχόν αλλαγή ημερομηνιών στην διεξαγωγή των αγώνων, θα επηρεάσει και τις αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, καθώς θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τα αναβληθέντα παιχνίδια πριν αυτή πραγματοποιηθεί.

Αναλυτικά όσα γράφει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους σημερινούς (16/4) ελέγχους ένα ακόμη μέλος της ομάδας μας διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19.

Η κατάσταση των τριών συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ