25.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Παναθηναϊκός-Λαύριο: Είναι θέμα περηφάνειας (vids)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (27/12, 20:00, ΕΡΤ3) στο ΟΑΚΑ το Λαύριο, με το διακύβευμα να μην είναι άλλο από την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας και τους «πράσινους» ειδικά να ψάχνουν τρόπο να επουλώσουν τον πληγωμένο εγωισμό τους.

Για τον Παναθηναϊκό έχει γίνει θέμα περηφάνειας. Ο εγωισμός του έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα, σημειώνοντας φέτος το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία του σε πρώτο γύρο της σύγχρονης Ευρωλίγκα με ρεκόρ 4-13, και η λύση δεν είναι άλλη από το να κατακτήσει τους εντός έδρας τίτλους, διατηρώντας τα «σκήπτρα» εντός συνόρων, μετά και την ταπεινωτική ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο.

https://www.youtube.com/watch?v=okfpCypShSg&t=1s

Υπό αυτό το πρίσμα, για τους «πράσινους» δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να νικήσουν απόψε το Λαύριο και να προκριθύν στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 18-20 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Head to head

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναμένει την αντίδραση των παικτών του στο περιβάλλον του ΟΑΚΑ, ώστε στην Κρήτη η ομάδα του να διεκδικήσει τον 21ο τίτλο της στο θεσμό, υπερασπιζόμενη αρχικά το «στέμμα» του Κυπέλλου. Στην προσπάθεια αυτήν, ο Έλληνας τεχνικός δε θα έχει διαθέσιμο μονάχα τον Χάουαρντ Σαντ Ρος, με τους υπόλοιπους να «φωνάζουν» παρόντες.

Ο Χρήστος Σερέλης, στην άλλη πλευρά, δεν αντιμετωπίζει επίσης προβλήματα πέραν του κρούσματος κορονοϊού, που «χτύπησε» την ομάδα του. Το ευτύχημα στο Λαύριο ήταν, ότι διασπορά δεν υπήρξε και, κάπως έτσι, ο σύλλογος της Ανατολικής Αττικής θα διεκδικήσει όλες τις πιθανότητές του να φανεί ανταγωνιστικός έναντι ενός ισχυρού αντιπάλου, με την προηγούμενη αναμέτρηση για την Basket League, πάντως, να βρίσκει άνετα νικητή τον Παναθηναϊκό με 102-83.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ