20.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

«Παναθηναϊκός και Μακάμπι παρακολουθούν τον Έβανς» (vid)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πρόσθεσε ακόμη μία κακή εμφάνιση την φετινή σεζόν στη Εuroleague και ήδη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει καταστρώσει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν, με τον Κίναν Έβανς να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ενώ τα ξένα δημοσιεύματα μπλέκουν και τον Παναθηναϊκό για την περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ.

Η φετινή αποτυχημένη σεζόν για την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Εuroleague και ο πρόωρος αποκλεισμός από την διοργάνωση έχει στρώσει στη δουλειά τους ανθρώπους της ομάδας του λαού για την στελέχωση του ρόστερ την επόμενη σεζόν και ήδη υπάρχουν οι υποψήφιοι που είναι πιθανόν να κουνήσουν... μαντήλι από τον σύλλογο, ενώ παράλληλα έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα παικτών που προορίζονται για πιθανοί αντικαταστάτες τους.

Όμως σημερινό δημοσίευμα της "Sports Walla" έφερε στο προσκήνιο ακόμη ένα όνομα που γνωρίζει από πρώτο... χέρι το ισραηλινό πρωτάθλημα και αυτό είναι του Κίναν Έβανς, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του την φετινή σεζόν στην Χάποελ Χάιφα, σημειώνοντας 18.9 πόντους, 6,3 ασίστ και 4,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει δείξει και ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, ενώ με τον ερχομό του Όντεντ Κάτας στους «πράσινους» έγινε κρούση στην Χάποελ Χάιφα, προσφέροντας τον Μάρκους Φόστερ ως αντάλλαγμα αλλά η απάντηση των Ισραηλινών ήταν αρνητική. Ο 24χρονος παίκτης έχει περάσει και από την Ιγκοκέα την περσινή σεζόν ενώ είναι απόφοιτος του κολεγίου Τέξας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ