18.1 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Πάτησε το γκάζι…

Το Ρέθυμνο καtάφερε να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" πάτησαν γκάζι στο τέταρτο δεκάλεπτο και πήραν τη νίκη από το Ρέθυμνο με το τελικό 70-63 στην Κρήτη.

Οι Κρητικοί έδειξαν ιδιαίτερα μαχητικοί από το πρώτο λεπτό, χωρίς να "φοβηθούν" το όνομα του αντιπάλου. Έμειναν κοντά στο σκορ, πλησίασαν στον έναν πόντο (18-19, 10') και όταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου έγραψε το 25-34 (17'), αντέδρασαν και πάλι, πλησιάζοντας και πάλι σε απόσταση αναπνοής με τους Λέμον και Σάφτενααρ (35-36, 21'). Το Ρέθυμνο έμεινε κοντά με τον Φιτζπάτρικ (48-51), αλλά από το σημείο αυτό οι "ερυθρόλευκοι" έδειχναν πια πως μπορούν να ελέγξουν τον αγώνα.

Το καθοριστικό δεκάλεπτο για την τελική έκβαση του αγώνα ήταν το τελευταίο, με τον Ολυμπιακό να οδηγεί από το 50-56 στο 50-66 (37'), δίνοντας ουσιαστικά τέλος στην αναμέτρηση. Ούτε και η ύστατη προσπάθεια του Ρεθύμνου με τον Χάρη Γιαννόπουλο να μειώνει (61-68, 38'50'') "θορύβησε" πλέον τους "ερυθρόλεκους" που έφυγαν από την Κρήτη με τους δύο βαθμούς της νίκης και ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: Ο Κεμ Μπιρτς ήταν ο σταθερά καλύτερος παίκτης για τον Ολυμπιακό, αφήνοντας το παρκέ με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ: Τα μόλις τέσσερα επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι γηπεδούχοι, μένοντας χωρίς πόντο από δεύτερες ευκαιρίες στην αναμέτρηση.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ