18.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι φήμες για Χεζόνια, Χίγκινς και η απάντηση του Κροάτη (vids)

Σενάριο από την Ισπανία κάνει λόγο για επιστροφή του Μάριο Χεζόνια στην Μπαρτσελόνα και φυγή του Κόρι Χίγκινς.

Ο δημοσιογράφος Φρανσίσκο Χοσέ Ντελγάδο με «τιτίβισμά» του αναφέρεται στο ενδεχόμενο επιστροφής του Κροάτη φόργουορντ στους πρωταθλητές Ισπανίας, την ώρα που ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ παρουσιάζεται στην πόρτα της εξόδου.

Κάτι τέτοιο πάντως τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει περισσότερο με... υπόθεση, καθώς ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί, ενώ ο ίδιος ο Χεζόνια ξεκαθάρισε ότι σκοπεύει να αποφασίσει τον προσεχή Αύγουστο.

Ο Ισπανός πάντως μέσω twitter τονίζει ότι ο μάνατζερ του Χεζόνια περιμένει να αδειάσει μία θέση στο ρόστερ των «μπλαουγκράνα» για να την καλύψει ο άλλοτε άσος των Ορλάντο Μάτζικ.

Την ίδια στιγμή παρουσιάζει τον Κόρι Χίγκινς στην πόρτα της εξόδου, καθώς δεν προτίθεται να δεχθεί μείωση αποδοχών της τάξεως του 10%. Παράλληλα φέρεται να βρίσκεται κοντά στην Αρμάνι Μιλάνο.

Τι θα συμβεί θα το γνωρίζουν άπαντες εντός καλοκαιριού με τη θερμοκρασία να... ανεβαίνει και στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο ίδιος ο Χεζόνια πάντως απάντησε με δικό του tweet ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει μάνατζερ και τονίζοντας ότι όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος αποτελούν προσωπικές του απόψεις! Παράλληλα υποστήριξε θέλοντας να... τρολάρει ότι ο Κόρι Χίγκινς αξίζει αύξηση 10% και όχι μείωση!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ