Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μύκονο, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της GBL.
Ο Τούρκος προπονητής δεν ήθελε να πει πολλά λόγια.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:
«Δεν ήταν προπόνηση γιατί και η Μύκονος δεν έπαιξε στο επίπεδο που έπαιζε όλη την κανονική περίοδο που ήταν πολύ καλή. Ήταν σοφτ όπως κι εμείς. Τελείωσε η κανονική περίοδος και τώρα στρεφόμαστε στα πλέι οφ. Θα δούμε τι θα γίνει με τη Βαλένθια».
Στη συνέντευξη Τύπου πρόσθεσε:
«Φυσικά δεν είναι εύκολο να παίζεις τέτοιου είδους ματς στο πρωτάθλημα γιατί το αποτέλεσμα δεν επηρεάζει καμία ομάδα και εμείς έχουμε και τα play-off μπροστά μας. Μοιράσαμε τα λεπτά, παίξαμε σε κάποιες στιγμές, ειδικά στην επίθεση, ωραίο μπάσκετ και πήραμε τη νίκη».
Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι ήταν πολύ δύσκολη κανονική περίοδος για πολλές ομάδες. Είχαμε αποτελέσματα-εκπλήξεις και τώρα είναι πιο ανταγωνιστικό από τα προηγούμενα χρόνια. Τα play-off θα είναι δύσκολα».








