27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο Φάρος φωτίζει το(ν)… Πανελλήνιο

Ο Βαγγέλης Τσάπας δήλωσε ότι αποχωρεί από τον... επαγγελματικό Φάρο μέσω του basketa.gr και η έρευνα περί της διάδοχης κατάστασης έχει αρχίσει.

Μόνο που όσοι ψάχνουν πιθανές συγχωνεύσεις του "καθαρού" από χρέη του παρελθόντος Φάρου με ομάδες που ακούγεται ότι έχουν οικονομικά ζητήματα, σαν τον Πανιώνιο ή τον Ηρακλή ή με τον Δούκα που έχασε το τρένο αλλά δεν το βάζει κάτω, ίσως περιορίζουν πολύ... ψηλά την έρευνά τους.

Το "βαρύ" όνομα του Πανελλήνιου με ένα αρκετά  φιλόδοξο αλλά εξίσου ασαφές ακόμα σχήμα... αναγέννησής του, φέρεται να βολιδοσκοπεί... εκτόξευση από τα τοπικά στα μεγάλα σαλόνια. Φέρεται επίσης να έχει "κεντράρει" τον Φάρο ως το ιδανικό όχημα, με συνδετικό κρίκο επιχειρηματία που είχε προσπαθήσει και πέρυσι να εμπλακεί στα μπασκετικά δρώμενα, για λογαριασμό άλλης ιστορικής ομάδας που ψαχνόταν.

Η ιστορία έχει δείξει ότι τα "θέλω" από τα "μπορώ" πολλές φορές απέχουν... έτη φωτός. Η ίδια ιστορία έχει δείξει επίσης ότι  φανέλες και βαριά ονόματα, μόνο αυτά, δεν αρκούν για επίτευξη στόχων. Οπως επίσης έχει δείξει και ότι επιχειρηματίες που αναζητούν είσοδο στον χώρο με διαφορετικό προβληματικό μαγαζί κάθε χρόνο, σπάνια μπαίνουν τελικά στον χώρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Φάρος θα έχει... μεγάλη πέραση το προσεχές διάστημα και ο Βαγγέλη Τσάπας μεγάλη ευχέρεια επιλογών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ