23.3 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Ο Τακιανός πλησιάζει στον… άστεγο Πανιώνιο

Η παρατεταμένη νηνεμία στον Πανιώνιο είναι φαινομενική, αφού γίνονται ενέργειες σε τρία βασικά μέτωπα των "κυανέρυθρων" που θέλουν μετά την περιπετειώδη παραμονή τους στην Stoiximan.Gr Basket League να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη και να βάλουν πλώρη για καλύτερη παρουσία στην επόμενη σεζόν.

Το ένα μέτωπο έχει να κάνει με το... άλυτο κατά πώς φαίνεται πρόβλημα των σχέσεων του Σταύρου Αλευρογιάννη με τους οργανωμένους οπαδούς του Πανιώνιου. Οπως φάνηκε και από τον τελευταίο κρίκο στην αλυσίδα των επεισοδίων η εξομάλυνση δεν είναι εύκολη υπόθεση, για την ώρα δεν φαίνεται να είναι καν εφικτή, αλλά αναμένεται να γίνουν κι άλλες προσπάθειες για να επιτευχθεί μια συνθήκη ειρηνικής συνύπαρξης.

Το δεύτερο μέτωπο έχει να κάνει με τον προπονητή που θα δημιουργήσει και θα καθοδηγήσει την ομάδα. Πέρυσι υπήρξαν σε διάρκεια κωμικοτραγικές καταστάσεις και αποφάσεις, φέτος υπάρχει η πρόθεση να γίνει μια επιλογή που θα φτάσει μέχρι τέλους. Ο Φώτης Τακιανός, ο άνθρωπος που είχε την πλέον καθοριστική... συμβολή στην περσινή σωτηρία οδηγώντας τα Τρίκαλα στην απίστευτη νίκη μέσα στην Αμαλιάδα, δείχνει να έχει προβάδισμα στην τελική επιλογή και να το αυξάνει καθημερινά. Δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος, δεν έχει δεδομένη την θέση, αλλά οι συζητήσεις  που γίνονται με τον ίδιο και με άλλους, τον φέρνουν για αρκετούς λόγους σε ρόλο φαβορί.

Το τρίτο και ίσως πλέον φλέγον ζήτημα, έχει να κάνει με την έδρα του πανιώνιου για την σεζόν 2017-18. Σε αναμονή της αρχής κατεδάφισης της ιστορικής του έδρας, οι λύσεις μετεγκατάστασης είναι από περιορισμένες μέχρι... ανύπαρκτες. Η Γλυφάδα που είχε πάρει το πρόκριμα  ως γήπεδο, προδιαγραφές, συνθήκες, περιοχή και προσβασιμότητα εξελίσσεται σε πολύ δύσκολη υπόθεση αφού είναι υπερφορτωμένη και δεν έχει ώρες διαθεσιμότητας. 

Αλλα γήπεδα σε... λογική ακτίνα δεν υπάρχουν και το πρόβλημα μοιάζει μεγάλο και δυσεπίλυτο και έχει εξελιχθεί σε σπαζοκεφαλιά για τους ανθρώπους του Πανιώνιου. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ