27.5 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ο Πανιώνιος έτοιμος για… μάνατζμεντ

Θα περίμενε κάποιος να προκληθεί ταραχή από μια αποχώρηση χρηματοδότη ομάδας μέσα στον Αύγουστο. Στον Πανιώνιο δεν κουνήθηκε φύλλο. Ετσι κι αλλιώς από ελάχιστους θα λείψει ο Σταύρος Αλευρογιάννης στην Νέα Σμύρνη, αφού από τα καλά του και τα κακά του που ανέφερε και ο ίδιος στην...δακρύβρεχτη ανακοίνωσή του, οι Πανιώνιοι για δικούς τους λόγους κράτησαν μόνο τα κακά του.

Δεν είναι μόνο το ότι δεν τον ήθελαν στην ομάδα τους, αλλά είναι ακόμα το ότι είχαν καταλάβει ότι έψαχνε τρόπο να φύγει, όπως επίσης και το κυριότερο ότι ξέρουν ότι δεν θα πάει χαμένη η ομάδα.

Το ότι έψαχνε τρόπο είχε γίνει σαφές και από την... ώθησή του προς τον γαμπρό του Βαγγέλη Σακελλαρίου να περάσει την πόρτα της εξόδου, όσο και από τις επαφές που είχε κάνει πρόσφατα για να αναθέσει την διαχείριση της ομάδας.

Το ότι δεν θα πάει χαμένη η ομάδα δεν το ξέρουν με ακρίβεια, αλλά το υποψιάζονται. Μια σύμπραξη ατζέντηδων είναι στα σκαριά και ο Πανιώνιος θα αποκτήσει... μάνατζμεντ με όλη την έννοια του όρου. Και με μπροστινούς τους ανθρώπους που αναφέρονταν στην ανακοίνωση Αλευρογιάννη, Νεοσμυρνιώτες και γνωστούς στην περιοχή αν και με αρκετές κόντρες στο διάστημα που είχαν ταχθεί στο πλευρό του γιατρού.

Υπάρχει πάντως και μια άλλη κατηγορία... μη ανησυχούντων. Αυτή που θεωρεί ότι ο γιατρός εκεί γύρω θα είναι, με τους δικούς του μπροστινούς για να μειώσουν τις εντάσεις. Μάλλον ανίσχυρο σενάριο όμως, αφού αυτό θα παραπέμπει σε... ζωρίς κέρδος κέρατα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ