27.6 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Ολυμπιακός «σφράγισε» την επιστροφή στη Basket League!

Το τυπικό μέρος μιας προδιαγεγραμμένης επιστροφής, αυτής του Ολυμπιακού στη Basket League, ολοκληρώθηκε σήμερα. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν στον ΕΣΑΚΕ το φάκελο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την αδειοδότησή τους και θα εξαργυρώσουν αυτό που κέρδισε στα γήπεδα η αναπτυξιακή τους ομάδα, δηλαδή την άνοδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει την οριστική απόφαση εδώ και αρκετές ημέρες, σταθμίζοντας την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΟΚ αλλά και τις δικές τους ανάγκες, είχαν δώσει και το παρών στην τελευταία συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ δείχνοντας την εξέλιξη και την ολοκλήρωσαν με την τυπική ενέργεια που απέμενε.

Εδώ πρέπει να διευκρινιστεί κάτι που αφορά τον Απόλλωνα Πάτρας. Η σημερινή ημερομηνία δεν ήταν η καταληκτική, όπως αρχικά είχε ειπωθεί, αφού βάσει των προβλεπόμενων οι ομάδες που ανέβηκαν είχαν περιθώριο 30 ημερών από την ημέρα που τις κάλεσε επίσημα ο ΕΣΑΚΕ να δηλώσουν συμμετοχή.

Ο Ολυμπιακός με έτοιμη και σε λειτουργία την ΚΑΕ ήταν εύκολο να καταθέσει άμεσα φάκελο και το έκανε. Οι Πατρινοί που είναι σε διαδικασία διερεύνησης της δυνατότητας δημιουργίας νέας ΚΑΕ, έχουν ακόμα μέχρι το τέλος του μήνα. Κάτι που έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι θα κάνουν. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ