23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Ντέιβις και… η Μπιγιονσέ (pic)

Έντονα είναι τα σενάρια, που έχουν αναπτυχθεί για πιθανή ανταλλαγή του Άντονι Ντέιβις στο άμεσο μέλλον, με τον προπονητή των Πέλικανς, Άλβιν Τζέντρι, να ξεκαθαρίζει πως αυτό δε γίνεται... ούτε για τα μάτια της Μπιγιονσέ.

Πριν καν αρχίσει η νέα σεζόν στο ΝΒΑ, ο Άντονι Ντέιβις έχει έρθει στο προσκήνιο των... επόμενων μεταγραφών του. Και όχι άδικα, μιας και κινητικότητα στους Νιου Όρλινς Πέλικανς δεν υπάρχει ιδιαίτερη, ώστε να πετύχουν κάποια ανοδική πορεία, με τον Αμερικανό σέντερ να... ψάχνεται εύλογα για το αν θα μείνει στην ίδια ομάδα, ή αν θα μετακομίσει σε άλλη, αλλάζοντας τις ισορροπίες, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστή η προσπάθεια του Κάιρι Ίρβινγκ να τον «ψήσει» να πάει στους Σέλτικς.

Ο προπονητής του, πάντως, δεν έχει την ίδια άποψη. Ο Άλβιν Τζέντρι ξεκαθάρισε, ότι οι «Πελεκάνοι» δεν έχουν καμία διάθεση να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Ντέιβις, με τον πιο γλαφυρό τρόπο μάλιστα. «Δε θα τον ανταλλάζαμε για κανέναν. Ούτε καν για την Μπιγιονσέ», ανέφερε χαρακτηριστικά, αφήνοντας το δικό του στίγμα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Irreplaceable.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report (@bleacherreport) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ