17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Λεμπρόν ποντάρει στον «μπόμπερ» Ομπάμα (vid)

Ο Μπαράκ Ομπάμα ευστόχησε με άνεση από την περιφέρεια και ο Λεμπρόν Τζέιμς τον αποθέωσε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος είναι γνωστός λάτρης του μπάσκετ, ενώ είχε παρέμβει και τον περασμένο Αύγουστο, όταν οι παίκτες του ΝΒΑ απειλούσαν με μποϊκοτάζ από τους αγώνες ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του ρατσισμού, των ανισοτήτων και της αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ. Ο «βασιλιάς» γνωρίζεται και προσωπικά με τον 59χρονο πολιτικό, ο οποίος προς το παρόν παίρνει μέρος στην καμπάνια του Τζο Μπάιντεν για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Ο πρώην «πλανητάρχης», μάλιστα, βρήκε το χρόνο να «δοκιμάσει» το σουτ του στο κλειστό του Φλιντ Νόρθουεστερν του Μίσιγκαν και αφού ευστόχησε σε τρίποντο φώναξε, πανηγυρίζοντας: «Αυτό ακριβώς κάνω». Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς είδε το βίντεο που κυκλοφόρησε και δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο, γράφοντας -από την πλευρά του- στο Twitter: «Τώρα, απλώς κάνεις επίδειξη, φίλε μου. Αυτή είναι η δουλειά σου, ε; Εντάξει. Όλα τα λεφτά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ