22.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ο Κόνιαρης “έγραψε” και ρεκόρ καριέρας

Σε κάποια διαστήματα του χθεσινού αγώνα με την ΑΕΚ, για τα πλέι οφ του BCL, ο Αντώνης Κόνιαρης έμοιαζε να παίζει μόνος του για τον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής γκαρντ με το τρίποντο στο οποίο ευστόχησε στην εκπνοή, σημείωσε νέο ρεκόρ καριέρας φτάνοντας τους 18 πόντους. Το προηγούμενο ήταν εκείνο των 15 που είχε στο περσινό, εκτός έδρας παιχνίδι Πρωταθλήματος με την Κύμη ενώ στην Ευρώπη η κορυφαία μέχρι χθες επίδοση του, ήταν οι 12 που είχε στο φετινό, εντός έδρας παιχνίδι με τη Φριμπούρ.

 


*Ατομικό ρεκόρ στην Ευρώπη αποτελούν για τον διεθνή γκαρντ και τα τέσσερα εύστοχα τρίποντα του (σε πέντε προσπάθειες). Είχε από τρία πρόπερσι και στα δύο παιχνίδια με τη Νεπτούνας και φέτος και στα δύο παιχνίδια με τη Φριμπούρ.

 


*Στατιστικά, το χθεσινό ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Αντώνη Κόνιαρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό δείχνουν οι 18 βαθμοί που είχε στο ranking, δύο περισσότεροι από το περσινό, εντός έδρας παιχνίδι με τη Νεπτούνας.

 


*Μαζί με τον Κόνιαρη διασώθηκε και ο Μιλένκο Τέπιτς που για μία ακόμη φορά έβγαλε σχεδόν ολόκληρο το παιχνίδι στο παρκέ, απόντος πια του Τζαμάλ Τζόουνς. Ο Σέρβος μάλιστα έγραψε ρεκόρ καριέρας με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη με τα 36 λεπτά συμμετοχής του, αφού πριν το χθεσινό παιχνίδι μεγαλύτερη επίδοση του ήταν τα 34 λεπτά συμμετοχής του εντός έδρας ματς με τη Σάρατοβ στο Eurocup της σεζόν 2015-16 και του φετινού, εκτός έδρας παιχνιδιού με την Τενερίφη.

 


*Για τον ΠΑΟΚ, στατιστικά τουλάχιστον, το χθεσινό παιχνίδι ήταν το χειρότερο του εντός έδρας στο φετινό BCL. Αυτό δείχνουν οι 74 βαθμοί του στο ομαδικό ranking, τέσσερις λιγότεροι από το παιχνίδι με τη Βενέτσια την οποία όμως είχε νικήσει ο Δικέφαλος.

 


Αυτό εξηγείται μεταξύ άλλων κάποιες αρνητικές επιδόσεις του Δικεφάλου του Βορρά...

 


*Οι 75 πόντοι στην επίθεση, δύο λιγότεροι από τα παιχνίδια με τη Βενέτσια και την Τενερίφη στις χειρότερες παραγωγικά βραδιές του στην Πυλαία.

 


*Οι 18 πόντοι που σημείωσε η ΑΕΚ από τα λάθη του, αφού είχε παθητικό 17 πόντων στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βόννη.

 


*Οι 50 πόντοι που δέχτηκε μέσα από τη ρακέτα του, αφού στα 14 ματς της κανονικής περιόδου δεν είχε παθητικό μεγαλύτερο των 36, όσους δέχτηκε εντός έδρας από τη Βόννη.

 


*Στον αντίποδα, τα 14 επιθετικά ριμπάουντ συνιστούν ρεκόρ περιόδου για τον ΠΑΟΚ, που είχε 12 στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βόννη. Ήταν όμως σταγόνα στον ωκεανό...

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ