21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο θρίαμβος του Παναθλητικού και ο τραυματισμός της Παπαβασιλείου (pics)

Ο Παναθλητικός Συκεών πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση απέναντι στον Ηρακλή, αναγκάζοντάς τον στην πρώτη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα του Βόρειου Ομίλου της Α2 Γυναικών.

Οι παίκτριες της Βιβής Διαβολεμένου έκαναν… πάρτι στο κλειστό του Επταπυργίου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, έχοντας πρώτη σκόρερ τη 18άχρονη Μαρία Βαντσιούρη (17π.), ενώ δεν αγωνίστηκε η βασική πλέι μέικερ, Στέλλα Σταμπή, καθώς υπέστη αλλεργικό σοκ και εισήχθη στο νοσοκομείο. Έτσι, διατηρήθηκαν πρώτες στο βαθμολογικό πίνακα, σε απόσταση... ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες.

«Ευχαριστούμε τον εκπληκτικό κόσμο μας για την παρουσία του. Ευχαριστούμε και το τεχνικό επιτελείο που μας έχει βοηθήσει τα μέγιστα για αποδίδουμε αυτό το ωραίο μπάσκετ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο "Alliance Fitness Center" που πραγματικά μας έχει βοηθήσει απίστευτα με το πρωτοποριακό πρόγραμμά του. Νιώθουμε, δε, πραγματικά υπερήφανες που είμαστε μέλη αυτού του συλλόγου. Αφιερώνουμε αυτήν τη σπουδαία νίκη στην άτυχη Στέλλα Σταμπή! Τέλος, ευχόμαστε από καρδιάς περαστικά στη Μαρία Παπαβασιλείου», δήλωσε εκ μέρους των παικτριών η αρχηγός Αντιγόνη Χαιριστανίδου.

Σε δεύτερη μοίρα έρχεται για το «Γηραιό» η κακή εμφάνιση των παικτριών του Παναγιώτη Λαμπρόπουλου, καθώς η Μαρία Παπαβασιλείου αποχώρησε τραυματίας στην αρχή του ματς, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη αχίλλειου. «Περαστικά, ξέρουμε ότι μόνο εσύ μπορείς να βγεις πιο δυνατή από αυτό. Σε αγαπάμε πολύ», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι «κυανόλευκες». «Ο σύλλογός μας εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση», έγραψε για την πρώην παίκτριά του και νυν του Ηρακλή ο Παναθλητικός Συκεών.

Δείτε, εδώ, κι άλλες φωτογραφίες από το παιχνίδι μέσω του imagecreation.gr.

   



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ